Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2400 TL 5600X BOX AMD (İptal gelebilir)

Alıntıyı görüntüle
tamam kardeşim bir siz biliyorsunuz bu işleri bak bu geçen hafta aldığım kupon,satıcı gönderemediğini söyledi hb de başka satıcıda olan fiyat kadar kupon tanımlaması yaptı
Hepsiburada kendi sattığı 2 ürün iptali için 2 adet 150 TL kupon verdi. Ertesi gün birini iptal etti. Fazla vermişler. Kendi hata yaptığında kupon verirken eli titriyor 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi mi aldınız
Yok ssd aldım

Bankadan ödemeyi çekti ama siparişlerde yok. 10 tane almak istedim. Bankadan ücreti çekti

Alıntıyı görüntüle
tamam kardeşim bir siz biliyorsunuz bu işleri bak bu geçen hafta aldığım kupon,satıcı gönderemediğini söyledi hb de başka satıcıda olan fiyat kadar kupon tanımlaması yaptı
Kanka aynı durumu ben de yaşadım birçok kez bana hepsinde yüz yüz elli 200 gibi kuponlar verdi yani buna şaşırdım doğruysa yeni mi verdiler bu kuponu

Hepsiburada kendi sattığı 2 ürün iptali için 2 adet 150 TL kupon verdi. Ertesi gün birini iptal etti. Fazla vermişler. Kendi hata yaptığında kupon verirken eli titriyor 🤣

Yok ssd aldım
Bende şaşırdım mdnfnd 500 TL kupon ne bize olmaz sadece zaten şans

Kanka aynı durumu ben de yaşadım birçok kez bana hepsinde yüz yüz elli 200 gibi kuponlar verdi yani buna şaşırdım doğruysa yeni mi verdiler bu kuponu

Bende şaşırdım mdnfnd 500 TL kupon ne bize olmaz sadece zaten şans
Evet kuponu geçen hafta aldım sadece o ürüne özel farklı bir satıcıda olan fiyat için geçerli bir kupondu

İptal geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,142
Üyeler
173,317
Son üye
irizeli
Geri