Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2400 TL 5600X BOX AMD (İptal gelebilir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Alıntıyı görüntüle
tamam kardeşim bir siz biliyorsunuz bu işleri bak bu geçen hafta aldığım kupon,satıcı gönderemediğini söyledi hb de başka satıcıda olan fiyat kadar kupon tanımlaması yaptı
Hepsiburada kendi sattığı 2 ürün iptali için 2 adet 150 TL kupon verdi. Ertesi gün birini iptal etti. Fazla vermişler. Kendi hata yaptığında kupon verirken eli titriyor 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi mi aldınız
Yok ssd aldım

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
Bankadan ödemeyi çekti ama siparişlerde yok. 10 tane almak istedim. Bankadan ücreti çekti

Alıntıyı görüntüle
tamam kardeşim bir siz biliyorsunuz bu işleri bak bu geçen hafta aldığım kupon,satıcı gönderemediğini söyledi hb de başka satıcıda olan fiyat kadar kupon tanımlaması yaptı
Kanka aynı durumu ben de yaşadım birçok kez bana hepsinde yüz yüz elli 200 gibi kuponlar verdi yani buna şaşırdım doğruysa yeni mi verdiler bu kuponu

Hepsiburada kendi sattığı 2 ürün iptali için 2 adet 150 TL kupon verdi. Ertesi gün birini iptal etti. Fazla vermişler. Kendi hata yaptığında kupon verirken eli titriyor 🤣

Yok ssd aldım
Bende şaşırdım mdnfnd 500 TL kupon ne bize olmaz sadece zaten şans

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
Kanka aynı durumu ben de yaşadım birçok kez bana hepsinde yüz yüz elli 200 gibi kuponlar verdi yani buna şaşırdım doğruysa yeni mi verdiler bu kuponu

Bende şaşırdım mdnfnd 500 TL kupon ne bize olmaz sadece zaten şans
Evet kuponu geçen hafta aldım sadece o ürüne özel farklı bir satıcıda olan fiyat için geçerli bir kupondu

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İptal geldi

Top Bottom