Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2400 TL 5600X BOX AMD (İptal gelebilir)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
eyyüb
iptal olur diye çekmedim çeksemde işime yaramaz alıp satmaya güzel ama yapmam.
birde yanlış fiyat koymuştur biz 150 tl kupon kazanıcaz adamdan 500-1000 tl kesiyor bunlar günahına giremem.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,123
İsim
Kadir
iptal olur diye çekmedim çeksemde işime yaramaz alıp satmaya güzel ama yapmam.
birde yanlış fiyat koymuştur biz 150 tl kupon kazanıcaz adamdan 500-1000 tl kesiyor bunlar günahına giremem.
Dün kc3000 2 tb 3400 e düştü satıcıya sordum hatalı ilan dedi iptal ettim ben de bugün hb aradı iptal etmeden önce bize iletin dedi
satıcıdan niye para kessin ki? Kestiğini ilk kez duydum

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
Alıntıyı görüntüle
Firma hatalı ilan stoğumuzda yok dedi hepsiburadaya ilettiği geri bildirimi söyleyip para boşuna beklemesin diye iptal ettim de belki farklı firmadan gönderecekti hepsiburada bilmiyorum artık
Hb o aradaki farkı tamamlayıp senin ürünü başka satıcıdan almanı sağlayan kupon tanımlıyor aynısını geçen yaşadım aradaki farkı ceza olarak mağazaya yansıtıyor

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,123
İsim
Kadir
Hb o aradaki farkı tamamlayıp senin ürünü başka satıcıdan almanı sağlayan kupon tanımlıyor aynısını geçen yaşadım aradaki farkı ceza olarak mağazaya yansıtıyor
SSD yi iyi ki iptal etmişim o zaman eğer işlemcide de aynı durum olursa işlemciyi almam iptal ederim. Ucuza ürün alacağız diye hakka girmenin mantığı yok

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
SSD yi iyi ki iptal etmişim o zaman eğer işlemcide de aynı durum olursa işlemciyi almam iptal ederim. Ucuza ürün alacağız diye hakka girmenin mantığı yok
Haklık bir durum yokki o satıcı sen alıcısın herkes kendini düşünmek zorunda

kailum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Meydo
şunu gerçekten yapsalar da hata sonucu olmasa... indirim ayağına saçma sapan fiyat düzenlemeleri yapacaklarına şuna benzer bir kampanya yapsalar ya :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,123
İsim
Kadir
Haklık bir durum yokki o satıcı sen alıcısın herkes kendini düşünmek zorunda
Sistemsel hatayı yapan HB ama
ürünü satan hb olsa dediğinde haklısın o ürünü hb göndermek zorunda altyapıyı sağlayan o ama satan adam diyor ki hatalı ilan elimde o ürünün stoğu bile yok, boşu boşuna zarara girecek o yüzden mantıklı değil eğer zarara giriyorsa dediğim geçerli bu durum

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hazar Salman
Sistemsel hatayı yapan HB ama
ürünü satan hb olsa dediğinde haklısın o ürünü hb göndermek zorunda altyapıyı sağlayan o ama satan adam diyor ki hatalı ilan elimde o ürünün stoğu bile yok, boşu boşuna zarara girecek o yüzden mantıklı değil eğer zarara giriyorsa dediğim geçerli bu durum
Hb fiyatı kendisi girmez. Satıcı o fiyatı ve stoğu girip gönderir. Burada satıcı yanlışlıkla o ürünü açmış olabilir veya stok kodu hatasından kaynaklanan bir durum olmuş olabilir. Hb sadece bunu yayınlar. Size böyle söyleyen satıcılara itibar etmeyin.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
eyyüb
Dün kc3000 2 tb 3400 e düştü satıcıya sordum hatalı ilan dedi iptal ettim ben de bugün hb aradı iptal etmeden önce bize iletin dedi
bizde önceden satıyorduk :D bir tv stok unutmuştuk 3 bin tl bizden kesiyor 300 tl müşteriye veriyordu bunlar çakal uçkatçı müsteriye versene ozaman 3000 bin tlyi.

ozkets

80+
Niye kesmeyecek? Adam reklam yapıyor ucuz gösterip sen ben konuşuyoruz işte burada ayrıca çok satan listesine sokuyor vs..

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hasan
Ne yani şimdi sana Hepsiburada 600 liralık kupon mu verecek dalga mı geçiyorsun hocam Max 100 150 TL verir sallamış biraz arkadaşlar

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
Ne yani şimdi sana Hepsiburada 600 liralık kupon mu verecek dalga mı geçiyorsun hocam Max 100 150 TL verir sallamış biraz arkadaşlar
IMG_6068.jpeg

tamam kardeşim bir siz biliyorsunuz bu işleri bak bu geçen hafta aldığım kupon,satıcı gönderemediğini söyledi hb de başka satıcıda olan fiyat kadar kupon tanımlaması yaptı

Top Bottom