- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben yağmurda kullanmam ki zaten. Sıkıntı olmaz değil mi?Gayet güzel bisiket hocam beğenmediğim tarafı Mitas marka lastikler onun dışında tasarımı vs çok şık alabilirsiniz
Hocam ben yağmurda kullanmam ki zaten. Sıkıntı olmaz değil mi?Gayet güzel bisiket hocam beğenmediğim tarafı Mitas marka lastikler onun dışında tasarımı vs çok şık alabilirsiniz
Hayır o zaman hocam idare edecektir ben düz yolda normal hava şartlarında sıkıntı yaşamadımHocam ben yağmurda kullanmam ki zaten. Sıkıntı olmaz değil mi?
Tamamdır hocam sağolun şimdilik alana kadar konu kapanmıştır. Karar belliHayır o zaman hocam idare edecektir ben düz yolda normal hava şartlarında sıkıntı yaşamadım
Aga be2 yıl önce babam her sınavdan full çekersem hedye olarak bisiklet alcaktı hala full çekiyorum hala hiçbir şey almadı(söyleyesim vardı @rookie27 abimin söylediği bisiklet güzele benziyor biraz bekleyin daha iyi bir şey bulunmaz ise onu alın bence)
Umarım bide parası yok desem 10000 tl miydi neyde o kada maaşı var hiçbir şeye borcu da yok kendi paramla alcam abi terörü yüzünden hep paralarım araklanıyo bilgisayardan sonra kalan paramı da harcamamam lazım internet almak için falan gerekcekAga be
Umarım alırsın en kısa zamanda