rookie27
80+ Gold
O fiyat bandına çıkınca Mosso Wildfirede var bilgin olsun.Evet hocam biraz daha 2 3 ay falan daha biriktirip alacağım.
O fiyat bandına çıkınca Mosso Wildfirede var bilgin olsun.Evet hocam biraz daha 2 3 ay falan daha biriktirip alacağım.
olm ben 1000 liraya aldım
Bilgin vardır diye etiketledim.
O nasıl farkı ne?O fiyat bandına çıkınca Mosso Wildfirede var bilgin olsun.
YokBilgin vardır diye etiketledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nasıl farkı ne?
Mosso bisikletler bana her zaman daha kaliteli gelmiştir sürüş hissi bile ayrı güzel oluyor.Bilgin vardır diye etiketledim.
O nasıl farkı ne?
Mtx 7200inki mitas mı?Mosso bisikletler bana her zaman daha kaliteli gelmiştir sürüş hissi bile ayrı güzel oluyor.
Onun dışında iki bisiklette full Shimano set kaliteli parçalardan oluşuyor.
Mossonun lastikleri CST olduğu için daha iyi o yönden Mitas Lastik yağmurda kaymaya çok meyilli 2/3 kere düştüğümu hatırlıyorum Mitas yüzünden
Tam model nedir bide öneriniz?Mosso bisikletler bana her zaman daha kaliteli gelmiştir sürüş hissi bile ayrı güzel oluyor.
Onun dışında iki bisiklette full Shimano set kaliteli parçalardan oluşuyor.
Mossonun lastikleri CST olduğu için daha iyi o yönden Mitas Lastik yağmurda kaymaya çok meyilli 2/3 kere düştüğümu hatırlıyorum Mitas yüzünden
Mtx 7200inki mitas mı?
Tam model nedir bide öneriniz?
Anlamadım şimdi mtx7200 tekerleği mi kötü?
2017 model Mossolarda CST vardı Mitasa geçmişler. Ocelot lastikler her iki bisiklette de aynı iki bisikletin de lastiğini önermem sert gergin bir lastik ve yağmur performansı kötü.
Ha iki bisiklet arasından ben Mossoyu seçerim dayanıklılığı uzun ömürlü olması onun dışında vites kolunun Altus serisi olması + ları
Hocam mtx 7200 fiyatının üstüne çıkmazsa iyi olur. Zaten zor alacam.
2017 model Mossolarda CST vardı Mitasa geçmişler. Ocelot lastikler her iki bisiklette de aynı iki bisikletin de lastiğini önermem sert gergin bir lastik ve yağmur performansı kötü.
Ha iki bisiklet arasından ben Mossoyu seçerim dayanıklılığı uzun ömürlü olması onun dışında vites kolunun Altus serisi olması + ları
MTX 7200 fiyatı nedir hocam ?Anlamadım şimdi mtx7200 tekerleği mi kötü?
Hocam mtx 7200 fiyatının üstüne çıkmazsa iyi olur. Zaten zor alacam.
MTX 7200 fiyatı nedir hocam ?
Hocam arada 50/60 TL var çok fark yok ama.
Mtx 7200 önermiyormusunuz, Kötü özelliği mi var? En beğendiğim bu oldu. Kararlıyım gibi.Hocam arada 50/60 TL var çok fark yok ama.
Gayet güzel bisiket hocam beğenmediğim tarafı Mitas marka lastikler onun dışında tasarımı vs çok şık alabilirsinizMtx 7200 önermiyormusunuz, Kötü özelliği mi var? En beğendiğim bu oldu. Kararlıyım gibi.