nasi ayni boy ben 68 kiloyumİlk bisikletim olacak. Gram bisiklet bilgim yok.
Boy:1.67
Kilo:45Kg
nasi ayni boy ben 68 kiloyumİlk bisikletim olacak. Gram bisiklet bilgim yok.
Havalar çok sıcak diye demiştim. 2 ay sonra alırım. Hem şuanda biraz daha biriktirmem lazım.4-5 ay sonra kış? Çok ucuzlayacağını sanmam.
Hocam tutma yeri değişir basit bir şey o.Hocam tutma yeri rahat değilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 0ını önerir misiniz? Bütçemi aşsa da bakabilirim almaya çalışırım.
2000TL vericem ve V fren olucaksa almazdım.Az daha koyarak bunu alın hocam.PTTAVM: ÜMİT 2765 MIRAGE ERKEK DAĞ BİSİKLETİ 510H V 27.5 JANT 21 VİTES LIME
ÜMİT 2765 MIRAGE ERKEK DAĞ BİSİKLETİ 510H V 27.5 JANT 21 VİTES LIMEwww.pttavm.com
Benim 3 tane bisikletim var disk frenin bakımı ile uğraşmaya değmiyor hocam gerçekten v fren benim için daha iyidir.2000TL vericem ve V fren olucaksa almazdım.
Model belirtir misiniz?Yaşadığın yerde 2.el Bianchi veya Salcano bakmanı öneririm. Uygun şeyler denk gelebiliyor.
Mtx7200 alacağım.Benim 3 tane bisikletim var disk frenin bakımı ile uğraşmaya değmiyor hocam gerçekten v fren benim için daha iyidir.
İlk bisikletim olacak. Gram bisiklet bilgim yok.
MTX 7200 güzel bisiklet hocam parçaları vs kaliteli gayet şık ama onun fiyatı daha pahalı değil mi ?Model belirtir misiniz?
Bunu almayı düşünüyorum, nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mtx7200 alacağım.
Evet hocam biraz daha 2 3 ay falan daha biriktirip alacağım.MTX 7200 güzel bisiklet hocam parçaları vs kaliteli gayet şık ama onun fiyatı daha pahalı değil mi ?