Neler Yeni

2400 TL'ye Bisiklet Önerisi

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Geçen kendime 2.el bir bisiklet aldım fiyatıda oldukça uygundu bence 2.el alın sıfıra artık güzel bisikletler pek kalmadı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam ben değişmez diye düşündüm. Bilgim olmadığı için bilmiyordum. İkisinden birini alacağım galiba. Kararsız kaldım.
MTX 7200 daha iyi bir model.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Bianchi aspid 2927 hd modeli var bende memnunum
1700 almıştım
İstersen bsiiklet toplayalım sana

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Hocam galiba parça üretim sıkıntısından virüsten dolayı fiyatlar böyleymiş. 4 5 ay sonra falan alsam daha iyi olmaz mı? Hem havalar daha iyi olur. Fiyatı ucuzlar mı?
Virüsün geçiceği belli değil. Belki fiyatlar artabilir. Mesela Apple de parça üretiminde sıkıntı var ama sıkıntı bitince Türkiye'de fiyatlar düşüceğini sanmıyorum. Tabi ki de size kalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüsün çıkmasından 3 ay sonra PC fiyatları artmıştı. fiyatları düşer diyorduk korona bitince Sonra dolar bir anda fırladı şuanda PC bile alamıyoruz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam galiba parça üretim sıkıntısından virüsten dolayı fiyatlar böyleymiş. 4 5 ay sonra falan alsam daha iyi olmaz mı? Hem havalar daha iyi olur. Fiyatı ucuzlar mı?
4-5 ay sonra kış? Çok ucuzlayacağını sanmam.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Marka model adını bilmem ancak, istanbuldaysanız eğer, bisikletlerin yoğun olduğu aslında yeri olarak bilinen eminönü ve fatih saraçhaneye giderek bisikletleri yakında görüp bakıp aralarında değerlendirmeler yaparak daha etkin ve isabetli bir bisiklet almanızı sağlayacaktır. Bu benim şahsi kanaatim. Yakında görüp bir kaç modelle kıyaslamalar yapıldığında zaten bu tam bana göre dedirten duygu ve izlenimleri verecek bir yöntem diye düşünüyorum. :)
Muhtemel ve olması gerektiğini düşündüğüm detaylar:
1- Çok ağır olmasın
2- Diskli fren sistemleri olanları iyi diye biliyorum. Yağışlı havalarda ve ani durmalarda etkili. + havalı
3- İleriye dönük alınacaksa eğer, 27" veya 28" boyutlar düşünülebilir.
4- Garanti vb hizmetlerin iyi olması.
5- Bisikleti aldıktan sonraki, bisiklet kaskı, eldiveni, bisiklet için aksesuar kilitleme vb şeyleride hesaba katarak bunlara bütçe ayrılması iyi olabilir.

Top Bottom