AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kargo ile de alirsin rockrider 520 540 bak ama sıfırlar gecmis o fiyatlari en iyisi ikinci el bak
Kargo ile de alirsin rockrider 520 540 bak ama sıfırlar gecmis o fiyatlari en iyisi ikinci el bak
Hocam ben değişmez diye düşündüm. Bilgim olmadığı için bilmiyordum. İkisinden birini alacağım galiba. Kararsız kaldım.Öneririm tabi ki, oldukça kaliteli bir bisiklet. Ayrıca tutma yerleri iyi değilmiş diye bir bisiklet vazgeçmeyin, değiştirmek max 50 liraya patlar.
MTX 7200 daha iyi bir model.Hocam ben değişmez diye düşündüm. Bilgim olmadığı için bilmiyordum. İkisinden birini alacağım galiba. Kararsız kaldım.
Sağolun hocam. Galiba mtx 7200 alacağım.MTX 7200 daha iyi bir model.
Artılarını da söyleyeyim aklınızda soru kalmasın.Sağolun hocam. Galiba mtx 7200 alacağım.
Başlangıç için başka bir öneriniz varmıdır?MTX 7200 daha iyi bir model.
MaalesefBaşlangıç için başka bir öneriniz varmıdır?
Hocam galiba parça üretim sıkıntısından virüsten dolayı fiyatlar böyleymiş. 4 5 ay sonra falan alsam daha iyi olmaz mı? Hem havalar daha iyi olur. Fiyatı ucuzlar mı?Maalesef
Virüsün geçiceği belli değil. Belki fiyatlar artabilir. Mesela Apple de parça üretiminde sıkıntı var ama sıkıntı bitince Türkiye'de fiyatlar düşüceğini sanmıyorum. Tabi ki de size kalmış.Hocam galiba parça üretim sıkıntısından virüsten dolayı fiyatlar böyleymiş. 4 5 ay sonra falan alsam daha iyi olmaz mı? Hem havalar daha iyi olur. Fiyatı ucuzlar mı?
4-5 ay sonra kış? Çok ucuzlayacağını sanmam.Hocam galiba parça üretim sıkıntısından virüsten dolayı fiyatlar böyleymiş. 4 5 ay sonra falan alsam daha iyi olmaz mı? Hem havalar daha iyi olur. Fiyatı ucuzlar mı?