2400 TL'ye Bisiklet Önerisi

Bilgin vardır diye etiketledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O nasıl farkı ne?
Yok

Bir kaç haftadır kullanıyorum gayet rahat ve kullanışlı

Bilgin vardır diye etiketledim.

O nasıl farkı ne?
Mosso bisikletler bana her zaman daha kaliteli gelmiştir sürüş hissi bile ayrı güzel oluyor.
Onun dışında iki bisiklette full Shimano set kaliteli parçalardan oluşuyor.
Mossonun lastikleri CST olduğu için daha iyi o yönden Mitas Lastik yağmurda kaymaya çok meyilli 2/3 kere düştüğümu hatırlıyorum Mitas yüzünden

Mosso bisikletler bana her zaman daha kaliteli gelmiştir sürüş hissi bile ayrı güzel oluyor.
Mossonun lastikleri CST olduğu için daha iyi o yönden Mitas Lastik yağmurda kaymaya çok meyilli 2/3 kere düştüğümu hatırlıyorum Mitas yüzünden
Mtx 7200inki mitas mı?

Tam model nedir bide öneriniz?

Mtx 7200inki mitas mı?

Tam model nedir bide öneriniz?

2017 model Mossolarda CST vardı Mitasa geçmişler. Ocelot lastikler her iki bisiklette de aynı iki bisikletin de lastiğini önermem sert gergin bir lastik ve yağmur performansı kötü.

Ha iki bisiklet arasından ben Mossoyu seçerim dayanıklılığı uzun ömürlü olması onun dışında vites kolunun Altus serisi olması + ları

2017 model Mossolarda CST vardı Mitasa geçmişler. Ocelot lastikler her iki bisiklette de aynı iki bisikletin de lastiğini önermem sert gergin bir lastik ve yağmur performansı kötü.

Ha iki bisiklet arasından ben Mossoyu seçerim dayanıklılığı uzun ömürlü olması onun dışında vites kolunun Altus serisi olması + ları
Anlamadım şimdi mtx7200 tekerleği mi kötü?

Hocam mtx 7200 fiyatının üstüne çıkmazsa iyi olur. Zaten zor alacam.

Mtx 7200 önermiyormusunuz, Kötü özelliği mi var? En beğendiğim bu oldu. Kararlıyım gibi.
Gayet güzel bisiket hocam beğenmediğim tarafı Mitas marka lastikler onun dışında tasarımı vs çok şık alabilirsiniz 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,634
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri