Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Bütçe
2400
FPS oyunları için istiyorum kabloludan yanayım kablosuz da olur
Da V3 kablolu var aklımda
Gecikmeyi en aza indirmek önemli
Dav3 denedim elime çok iyi oluyor
Başka alternatif var mı?
Palm grip gibi tutuyorum

xTURANN

80+ Silver
Wraith
İstediğin bütçede bir model seç, araştır ve al.
Mouse tarafında artık bilindik markalar alınmıyor. Yani elbette g pro x superlight v2, razer'ın yeni modeli ( hatırlamıyorum ) falan alınır da onlardan yer yer daha ucuza, çok daha iyi mouse'lar var.

Bur4kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak
Hocam vng Dragonfly f1 pro max düşünebilirsiniz kendim kullanıyorum 4 aya yakın süredir çok tatlı mouse kablosuz ayrıyeten 4k hz desteği sunuyor. Ben şuan satıyorum almak isterseniz görüşebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith
Mouse tarafında artık bilindik markalar alınmıyor. Yani elbette g pro x superlight v2, razer'ın yeni modeli ( hatırlamıyorum ) falan alınır da onlardan yer yer daha ucuza, çok daha iyi mouse'lar var.
dav v3 ten daha iyi teknik özellikli mi bunlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wraith
lamzu mini güzelmis ama 3.2k cok fazla ua

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Marka mouse istersen Razer cobra pro kullanıyorum güzel tavsiye ederim . Marka olmasına gerek yok dersen yani onlarda marka sonuçta ama garantileri biraz sıkıntı diye biliyorum 2.forum sakininin atığı (Wraith) deki mouselarda güzel bu arada kablosuz al neredeyse gecikme hiç yok hatta yok mouse ve kulaklık kesinlikle kablosuz olmalı bence

Da V3 te güzel ama razerların kablosu güzel oluyor

https://www.razer.com/gaming-mice-accessories/razer-hyperpolling-wireless-dongle. Cobra Pro ya bunu alırsan 4k oluyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Marka mouse istersen Razer cobra pro kullanıyorum güzel tavsiye ederim . Marka olmasına gerek yok dersen yani onlarda marka sonuçta ama garantileri biraz sıkıntı diye biliyorum 2.forum sakininin atığı (Wraith) deki mouselarda güzel
garanti benim iiçin önemli ya öyle bir şey varsa hiç yaklaşmam ama kablolu niye hiç öneri yapılmadı onu da anlamadım razer deathadder v3 kabloludan daha iyi ve o fiyatta mouse var mı ki?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
garanti benim iiçin önemli ya öyle bir şey varsa hiç yaklaşmam ama kablolu niye hiç öneri yapılmadı onu da anlamadım razer deathadder v3 kabloludan daha iyi ve o fiyatta mouse var mı ki?
Bu bütçelerde genelde kablosuz öneriliyor . Çoğu kişi kablosuz kullanıyor bunun rahatına alışan bir daha bırakamıyor. Da V3 güzel ama fazla gereksiz bence 8k bende genelde fps oynuyorum hiç gecikme fln hissetmedim 4k dongle bile yok bende cobra pro da bu arada Da V3 ile cobra pro sensörleri aynı Da V3 Pro var ama çok pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Bu bütçelerde genelde kablosuz öneriliyor . Çoğu kişi kablosuz kullanıyor bunun rahatına alışan bir daha bırakamıyor. Da V3 güzel ama fazla gereksiz bence 8k bende genelde fps oynuyorum hiç gecikme fln hissetmedim 4k dongle bile yok bende cobra pro da bu arada Da V3 ile cobra pro sensörleri aynı Da V3 Pro var ama çok pahalı
Cobra pro rahat değil bende kablosuz var attackshark X3 ve gecikmeyi hissediyorum adam pickliyor mesela ben avantajliyim sniper la vurucam tam sol tık attım öldüm gecikmeden vuramadim 2.4k lik alsam da aynısı olmaz mı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Cobra pro rahat değil bende kablosuz var attackshark X3 ve gecikmeyi hissediyorum adam pickliyor mesela ben avantajliyim sniper la vurucam tam sol tık attım öldüm gecikmeden vuramadim 2.4k lik alsam da aynısı olmaz mı
olmaz hocam gecikme öyle olsa esporcuların hiç biri kablosuza geçmezdi zaten aradaki hz farkı ping farkı da gecikmeyi etkiliyor bu bütçede kablosuz almak çok daha mantıklı işlemcin iyiyse dareu a950 pro al 4k kullanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Dareu yurt dışı ürünü değil mi tr de garantisi var mı garanti için yurt dışına gitmez dimi mouse
connectgame satıyor tr garantili yani ama iade konusunda connectgamele problem yaşayanlar vardı şimdiye kadar yabancı forumlar ve türk forumlarda bu mousela sıkıntı yaşayan hiç görmedim ama için rahat etmeyecekse wraithe de bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

connectgame satıyor tr garantili yani ama iade konusunda connectgamele problem yaşayanlar vardı şimdiye kadar yabancı forumlar ve türk forumlarda bu mousela sıkıntı yaşayan hiç görmedim ama için rahat etmeyecekse wraithe de bakabilirsin
sıkıntı çıkarsa bile üründen kaynaklıysa değişim yaparlar zaten büyük ihtimal. iadede sıkıntı yaşayanlar alıp beğenmeyip iade etmek isteyenlerdir

Top Bottom