Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

ilhanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
ergo mouse istiyosan şu an gladius ııı aimpointten daha iyi bir ergo mouse bilmiyorum. tutuşu DA V3 ten daha iyi. sırf sensörü az bi şey daha iyi diye DA v3 almazdım ben. aimpoint çok pahalı gelirse lamzu thorndan başka seçeneğiniz yok iyi mouselar arasında. bi tık daha ucuz lazımsa da bu var ama sensörü eski tutuşu güzel
https://wraithesports.com/products/pulsar-xlite-v2-retro-brown-competition-wireless-mouse
thorn ve gladius u aktif kullanıyorum ve ikisi de çok iyi. ama bütçe yetmezse pulsar xlite alabilirsin
Peki normal gladius 3 wireless önerir misin, bazıları tıklamalar ağır ve kuvvet gerektiriyor seri değil yazmışlar, switch hassasiyeti ve tıklamalar nasıl çok sesli mi, palm tutuş hissi nasıl, baş parmak dinlendirilebiliyor mu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Peki normal gladius 3 wireless önerir misin, bazıları tıklamalar ağır ve kuvvet gerektiriyor seri değil yazmışlar, switch hassasiyeti ve tıklamalar nasıl çok sesli mi, palm tutuş hissi nasıl, baş parmak dinlendirilebiliyor mu
düz gladius ııı kullanmadım. aimpointin switchleri çok iyi ve hassas. pre travelling nerdeyse yok denecek gibi. ama normal wireless i hiç denemedim

ilhanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
düz gladius ııı kullanmadım. aimpointin switchleri çok iyi ve hassas. pre travelling nerdeyse yok denecek gibi. ama normal wireless i hiç denemedim
Shape aynı, switchlerde aynı sensorler farklı bildiğim kadarıyla, gladius 3 ün en beğendiğim yanı switchleri değiştirebiliyorsun, kailh sessiz switchlerde takılabilir, mesela razer deathadder switchleri ağır geliyor bana, g305 mesela hassas ve hafif, tak tak ses çıkaran ve düğme switch arası mesafe uzun olanlar eli çok yoruyor, gladius 3 switch dediginiz gibi hassassa rakibi yok bu fiyat bandında ağırlığı onemsemeyenler icin

Top Bottom