Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
4k dongle ayrı satılıyor ayrıca o ürün ergo değil haberin olsundongle.nerden
Dongle nerde satılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye ki iade edebilirim içindeki sensör gayet iyi

Hem razer sitesinde 130 dolar 3900tl gibi bir şey burada 2.489 ya aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
aliexpresste var bazen sahibindende satan da oluyor onun dışında trde bulamazsın yalnız fiyatı 1500 TL civarı bilgin olsun
İade mi etsem? Değmez mi parasina

aliexpresste var bazen sahibindende satan da oluyor onun dışında trde bulamazsın yalnız fiyatı 1500 TL civarı bilgin olsun
Özellikleri V3 pro ile aynı değil mi?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
İade mi etsem? Değmez mi parasina

Özellikleri V3 pro ile aynı değil mi?
cobra pro çok ağır ben ağırlığından dolayı tercih etmezdim ayrıca shapeleri v3 pro ile çok alakasız yine de alınmayacak bir fare değil bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
cobra pro çok ağır ben ağırlığından dolayı tercih etmezdim ayrıca shapeleri v3 pro ile çok alakasız yine de alınmayacak bir fare değil bence.
59 la 77 çok fark var mı ki şuan basilisk V3 kablolu kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
o kadar bilemiyorum hocam ben bayadır hafif sayılabilecek bir mouse kullanıyorum ama oyunlarda hantallaştırabilir biraz
Hepsiburadadan sipariş verdim alsam 1 gün denesem olmadı iade edebilirim dgil mi ? Ağır derim. Sebep olarak

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
ergo mouse istiyosan şu an gladius ııı aimpointten daha iyi bir ergo mouse bilmiyorum. tutuşu DA V3 ten daha iyi. sırf sensörü az bi şey daha iyi diye DA v3 almazdım ben. aimpoint çok pahalı gelirse lamzu thorndan başka seçeneğiniz yok iyi mouselar arasında. bi tık daha ucuz lazımsa da bu var ama sensörü eski tutuşu güzel
https://wraithesports.com/products/pulsar-xlite-v2-retro-brown-competition-wireless-mouse
thorn ve gladius u aktif kullanıyorum ve ikisi de çok iyi. ama bütçe yetmezse pulsar xlite alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
ergo mouse istiyosan şu an gladius ııı aimpointten daha iyi bir ergo mouse bilmiyorum. tutuşu DA V3 ten daha iyi. sırf sensörü az bi şey daha iyi diye DA v3 almazdım ben. aimpoint çok pahalı gelirse lamzu thorndan başka seçeneğiniz yok iyi mouselar arasında. bi tık daha ucuz lazımsa da bu var ama sensörü eski tutuşu güzel
https://wraithesports.com/products/pulsar-xlite-v2-retro-brown-competition-wireless-mouse
thorn ve gladius u aktif kullanıyorum ve ikisi de çok iyi. ama bütçe yetmezse pulsar xlite alabilirsin
Valla max 2500tl çıkar maalesef hiçbiri o kadar etmiyor

Top Bottom