quietbebek
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
okumadım engelli bende oelime bile geçemedi bacak arandaki organınla okuyorsun anlıyorsun herhalde
okumadım engelli bende oelime bile geçemedi bacak arandaki organınla okuyorsun anlıyorsun herhalde
yaptığın konuşmalar o kadar tutarsız ki neden seni kâale alıp cevap veriyorlar halen anlamıyorumelime bile geçemedi bacak arandaki organınla okuyorsun anlıyorsun herhalde
Kendini a*am sansın diyeyaptığın konuşmalar o kadar tutarsız ki neden seni kâale alıp cevap veriyorlar halen anlamıyorum
ben senin için yazmadım zaten yukarda cevap veren başka birisi için yazdım okumayan sensinelime bile geçemedi bacak arandaki organınla okuyorsun anlıyorsun herhalde
ben senin için yazmadım zaten yukarda cevap veren başka birisi için yazdım okumayan sensin
Bana mı yazdın o zaman? Benim mi hakettiğim kalitede ürün geçmiş elime? Sorunlu musun laonun yorumunu boş ver sen, pozitif biri olmadığı için o hakketiği kalitede ürün geçmiş eline o kadar
bir şey soracam aerox 3 wireless nasıl ?3360 zENsÖR GuLlaNAn E MPorCucLaR vAr mOrUQ
Kendini a*am sansın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BAN YEDİ ASDFLKLŞGFKDSŞALGK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASFZSAGJIZSDLKGJSDLŞZGFJKDLSŞZGJSDLŞA<GJKLŞASDKJKRFLŞA J
Çok kötü.bir şey soracam aerox 3 wireless nasıl ?
niye kötü@M.A.Y
Çok kötü.
Sensör yetersiz malzeme kalitesi kötü fiyat pahalı kısmen ağırniye kötü
peki ergo mouse önerebilir miisn? ben dav3 kablolu dan almaktan yanayım ama kablolu oldupu için çekindim kablosuz ergo var mı 2400 tl yeSensör yetersiz malzeme kalitesi kötü fiyat pahalı kısmen ağır
Buna bak ergo istiyorsan fiyatı güzel.peki ergo mouse önerebilir miisn? ben dav3 kablolu dan almaktan yanayım ama kablolu oldupu için çekindim kablosuz ergo var mı 2400 TL ye
Ergo olması zorunlu mu?peki ergo mouse önerebilir miisn? ben dav3 kablolu dan almaktan yanayım ama kablolu oldupu için çekindim kablosuz ergo var mı 2400 TL ye