Christmas Eve
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet rahat etmek istiyorum ondan dav3 elime alınca böyle bir güven rahatlık kavrama hissi geliyorErgo olması zorunlu mu?
evet rahat etmek istiyorum ondan dav3 elime alınca böyle bir güven rahatlık kavrama hissi geliyorErgo olması zorunlu mu?
O Zaman DA V3 alın yine. Glorious önermek istemiyorum.evet rahat etmek istiyorum ondan dav3 elime alınca böyle bir güven rahatlık kavrama hissi geliyor
mediamarktan alayım mı direk mağazadan yoksa bir internetten alayım mi çünkü internette iade var 7 gün heralde ama mağazada iade yok diye biliyorum doğru muO Zaman DA V3 alın yine. Glorious önermek istemiyorum.
bir de bir arkadaşım g305 almak istiyor da ona ne dersin bütçesi 1200 tlO Zaman DA V3 alın yine. Glorious önermek istemiyorum.
Beş para etmez G305.mediamarktan alayım mı direk mağazadan yoksa bir internetten alayım mi çünkü internette iade var 7 gün heralde ama mağazada iade yok diye biliyorum doğru mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bir arkadaşım g305 almak istiyor da ona ne dersin bütçesi 1200 TL
buna gecikmesli diyorlarmış arkadaş diyor kaynak tek patHer yerde iade var zorunlu ama daha ucuzdur internette.
Beş para etmez G305.
https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SH...dc0-a5ce-dc5bc4bd1b4a&pd_rd_i=B0CCN6SFFM&th=1 Buna bakabilir 1060 TL'ye geliyor. Ya da buna bu da 1200e geliyor
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
her yerde iade var demişsin de şimdi ben alsam biraz oynasam 7 gün geçemeden media marktta iade edemiyorum diye biliyorum ama internette iade edebiliyor myuyumHer yerde iade var zorunlu ama daha ucuzdur internette.
Beş para etmez G305.
https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SH...dc0-a5ce-dc5bc4bd1b4a&pd_rd_i=B0CCN6SFFM&th=1 Buna bakabilir 1060 TL'ye geliyor. Ya da buna bu da 1200e geliyor
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
attackshark x3 ten bahsediyorum bu aradaHiçbiri gecikmeli değil + olarak VXE R1 Smartspeed ile geliyor.
Ha anladım. MCU bir tık kötü o yüzden latency yüksek olabiliyor evet.her yerde iade var demişsin de şimdi ben alsam biraz oynasam 7 gün geçemeden media marktta iade edemiyorum diye biliyorum ama internette iade edebiliyor myuyum
attackshark x3 ten bahsediyorum bu arada
pek yine g305 ile kıyaslasan x3 mü dersinHa anladım. MCU bir tık kötü o yüzden latency yüksek olabiliyor evet.
pek yine g305 ile kıyaslasan x3 mü dersin
tamam ben dav3 kablolu arkadaşta x3 alacak sağol yardım içinKesinlikle.
iyi akşamlarKesinlikle.
aga ben bir anda cobra pro aldım 2489 tl ye bunun dongle yanında çıkıyor mu? kkablosuz beni niye cezbetti yaKesinlikle.
Kötü yaptınaga ben bir anda cobra pro aldım 2489 TL ye bunun dongle yanında çıkıyor mu? kkablosuz beni niye cezbetti ya