Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

Kullanmadığınız mouseu tavsiye etmeyin özellikle connectgameden bozuk ürün çıktıysa hele geçmiş olsun
Kullanmama gerek yok. İyi bir mouse bu ürün, kötü olsa haberimiz olurdu, alan çok kişivar. Connectgame olayı doğru.

Dareu güzel başka bir yer satsa anında alırdım. Connectgame'den kibrit bile alınmaz.

Dareu güzel başka bir yer satsa anında alırdım. Connectgame'den kibrit bile alınmaz.
Connectgame in Trendyol ve N11 mağazaları üzerinden alırsanız sattıkları yerin politikalarına uyup iade almak zorunda oluyorlar. @MuratTheFounderOfGariban hocam N11 Connectgame mağazasından alıp aldığı bir ürünü iade etmişti.

Kullanmama gerek yok. İyi bir mouse bu ürün, kötü olsa haberimiz olurdu, alan çok kişivar. Connectgame olayı doğru.
iyi değil . 2. el formlarında ucuza satıyorlar malzeme kalitesi iyi değil VGN varken alınmaz
Post automatically merged:

Connect gameden hiçbirşey alınmaz

Vala dav3 pro 4bin TL
yapacak bir şey yok ben kablolu dav3 alacağım galiba.
lamzu thorn da 3.2k
istiyorsan 2. el bakabilirsin viper v2 pro dav3 pro vgn f1 pro 4k almıştım alışamadıklarımı geri sattım

iyi değil . 2. el formlarında ucuza satıyorlar malzeme kalitesi iyi değil VGN varken alınmaz

Connect gameden hiçbirşey alınmaz

istiyorsan 2. el bakabilirsin viper v2 pro dav3 pro vgn f1 pro 4k almıştım alışamadıklarımı geri sattım
Valla 2. El uzaktan almak istemiyorum bizim burada satan var o d 3400 e satiyor
Başka bir şehirden alırsam ya kötü çıkarsa dediği gibi olmazsa yada göndermezse gibi şeylerden dolayı almıyorum

Connectgame in Trendyol ve N11 mağazaları üzerinden alırsanız sattıkları yerin politikalarına uyup iade almak zorunda oluyorlar. @MuratTheFounderOfGariban hocam N11 Connectgame mağazasından alıp aldığı bir ürünü iade etmişti.
Bu arada yeşil forumda birisi XTRFY M4 alıp sorun yaşamış iade ederken connectgame bakmayınca connectgame faturasıyla XTRFY'ın kendisine mail atıp sıfır ürün almış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,555
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri