legned1337
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Kullandın mı ?Dareu A950 Pro 4K tavsiye ederim.
Kullandın mı ?Dareu A950 Pro 4K tavsiye ederim.
Yok. Ama forumda alanlar vardır. Sorun yaşayan görmedim. Zaten özellikleri olabilecek en üst seviye.Kullandın mı ?
Ergo muYok. Ama forumda alanlar vardır. Sorun yaşayan görmedim. Zaten özellikleri olabilecek en üst seviye.
Yok düz. Ergo mouse istiyorsan Da V3 serisi ve Lamzu Thorn dışı seçeneğin yok.Ergo mu
Kullanmadığınız mouseu tavsiye etmeyin özellikle connectgameden bozuk ürün çıktıysa hele geçmiş olsunYok. Ama forumda alanlar vardır. Sorun yaşayan görmedim. Zaten özellikleri olabilecek en üst seviye.
Kullanmama gerek yok. İyi bir mouse bu ürün, kötü olsa haberimiz olurdu, alan çok kişivar. Connectgame olayı doğru.Kullanmadığınız mouseu tavsiye etmeyin özellikle connectgameden bozuk ürün çıktıysa hele geçmiş olsun
Vala dav3 pro 4bin TLYok düz. Ergo mouse istiyorsan Da V3 serisi ve Lamzu Thorn dışı seçeneğin yok.
Connectgame in Trendyol ve N11 mağazaları üzerinden alırsanız sattıkları yerin politikalarına uyup iade almak zorunda oluyorlar. @MuratTheFounderOfGariban hocam N11 Connectgame mağazasından alıp aldığı bir ürünü iade etmişti.Dareu güzel başka bir yer satsa anında alırdım. Connectgame'den kibrit bile alınmaz.
iyi değil . 2. el formlarında ucuza satıyorlar malzeme kalitesi iyi değil VGN varken alınmazKullanmama gerek yok. İyi bir mouse bu ürün, kötü olsa haberimiz olurdu, alan çok kişivar. Connectgame olayı doğru.
Connect gameden hiçbirşey alınmazKullanmama gerek yok. İyi bir mouse bu ürün, kötü olsa haberimiz olurdu, alan çok kişivar. Connectgame olayı doğru.
istiyorsan 2. el bakabilirsin viper v2 pro dav3 pro vgn f1 pro 4k almıştım alışamadıklarımı geri sattımVala dav3 pro 4bin TL
yapacak bir şey yok ben kablolu dav3 alacağım galiba.
lamzu thorn da 3.2k
hepsiburada ve n11 üzerinde +400-500 TL koyuyor ama genelde.Connectgame in Trendyol ve N11 mağazaları üzerinden alırsanız sattıkları yerin politikalarına uyup iade almak zorunda oluyorlar. @MuratTheFounderOfGariban hocam N11 Connectgame mağazasından alıp aldığı bir ürünü iade etmişti.
Valla 2. El uzaktan almak istemiyorum bizim burada satan var o d 3400 e satiyoriyi değil . 2. el formlarında ucuza satıyorlar malzeme kalitesi iyi değil VGN varken alınmaz
Post automatically merged:
Connect gameden hiçbirşey alınmaz
Post automatically merged:
istiyorsan 2. el bakabilirsin viper v2 pro dav3 pro vgn f1 pro 4k almıştım alışamadıklarımı geri sattım
Bu arada yeşil forumda birisi XTRFY M4 alıp sorun yaşamış iade ederken connectgame bakmayınca connectgame faturasıyla XTRFY'ın kendisine mail atıp sıfır ürün almış.Connectgame in Trendyol ve N11 mağazaları üzerinden alırsanız sattıkları yerin politikalarına uyup iade almak zorunda oluyorlar. @MuratTheFounderOfGariban hocam N11 Connectgame mağazasından alıp aldığı bir ürünü iade etmişti.