Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
kilan embappe
iyi değil . 2. el formlarında ucuza satıyorlar malzeme kalitesi iyi değil VGN varken alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Connect gameden hiçbirşey alınmaz

istiyorsan 2. el bakabilirsin viper v2 pro dav3 pro vgn f1 pro 4k almıştım alışamadıklarımı geri sattım
2. el piyasası yok gibi bir şey ve 2. el fiyatı olması gerektiği fiyat? Sıfır parasına mı sataaklar? Malzemezi iyi bir malzeme. Yabancı kanallardan inceleyebilirsin. VGN 4K Alıcı ile 2,6K yı aşıyor.

Bu arada yeşil forumda birisi XTRFY M4 alıp sorun yaşamış iade ederken connectgame bakmayınca connectgame faturasıyla XTRFY'ın kendisine mail atıp sıfır ürün almış.
Dareu vs. markalarda bu çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
2. el piyasası yok gibi bir şey ve 2. el fiyatı olması gerektiği fiyat? Sıfır parasına mı sataaklar? Malzemezi iyi bir malzeme. Yabancı kanallardan inceleyebilirsin. VGN 4K Alıcı ile 2,6K yı aşıyor.

Cherry'in de tr değil yabancı mailine yazıyor zaten adamlar yd'dan gönderiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

malzemesi iyi falan değil kesin konuşmayın hala 4k muhabbeti dönüyor 4khz kullanmayıp yapmayın şu yorumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
malzemesi iyi falan değil kesin konuşmayın hala 4k muhabbeti dönüyor 4khz kullanmayıp yapmayın şu yorumu
Malzemesi gayet iyi bu arada. Özellikle darmoshark ajazz ve VXE ile karşılaştırdığın zaman en iyi malzeme kalitesi Dareu'da. A950 Pro serisi PBT + ABS karışık kullanıyor kasanın çeşitli yerleri PBT çeşitli yerleri ABS. Ek olarak grip tape'de çıkıyor içinden eğer hissiyat konusundan bahsedeceksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

dareu v.s markalar mı :ROFLMAO::ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Malzemesi gayet iyi bu arada. Özellikle darmoshark ajazz ve VXE ile karşılaştırdığın zaman en iyi malzeme kalitesi Dareu'da. A950 Pro serisi PBT + ABS karışık kullanıyor kasanın çeşitli yerleri PBT çeşitli yerleri ABS. Ek olarak grip tape'de çıkıyor içinden eğer hissiyat konusundan bahsedeceksek.
VGN varken alınmaz darmosharkın malzemesi iyi değil zaten

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,024
İsim
kilan embappe
VGN in 2600+ fiyata geldiğini söyledim? Bu mouse ise yer yer 1500 e düşüyor. Bütçesi olan VGN alabilir aradaki fiyat farkı az değil. Düşünüp yorum yap. Ben de o zaman PWNAGE Stormbreaker varken alınmaz diyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
VGN 4K dongle ile 2750 TL'ye geliyor aralarında 850 TL fark var ve bu farka değecek bir özellik farkı yok aralarında. Neyine alımaz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
FPS oyunları için istiyorum kabloludan yanayım kablosuz da olur
Da V3 kablolu var aklımda
Gecikmeyi en aza indirmek önemli
Dav3 denedim elime çok iyi oluyor
Başka alternatif var mı?
Palm grip gibi tutuyorum
Connectgameden alışveriş yapmayın dareu magnezyum 4k almıştım magnezyum mouse denemek için kargo bile göndermediler az kalsın paramdan oluyordum aradım pakistanlı mı bilmiyorum biri açtı hiçbirşey anlamadım kapattım .

VGN 4K dongle ile 2750 TL'ye geliyor aralarında 850 TL fark var ve bu farka değecek bir özellik farkı yok aralarında. Neyine alımaz?
1khz ile 4khz arasında -100 fps dışında bir fark yok

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Connectgameden alışveriş yapmayın dareu magnezyum 4k almıştım magnezyum mouse denemek için kargo bile göndermediler az kalsın paramdan oluyordum aradım pakistanlı mı bilmiyorum biri açtı hiçbirşey anlamadım kapattım .
m800 pro aldım. Üründe bir sorun çıktı danışmak için mail attım cevap veren yok. Telefon numaraları da geçersiz şu anda. Yani adamlara ulaşmanın hiç bir mümkünatı yok THH'ye başvurmak dışında. Yani 15 günlük cayma hakkı falan hikaye :D Aldığım fiyata 2. el sattım sorununu belirterek. Kafam rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan

1khz ile 4khz arasında -100 fps dışında bir fark yok
Şuan çok boş yapıyorsun.

1khz 1ms delay, 4khz 0.25 ms delay. İki mouse arasında 4 5 gram ağırlık dışında hiçbir fark yok hatta 5 gram ağırlıkta dareu'nun kasasında kullanılan pbt kısımlardan geliyor. MCU'dan Switch kalitesine hepsi aynı.

Top Bottom