OsmanNokta
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
okuma hızı çok iyiymiş ama yazma hızı baya düşükmüş bende de adata su 630 var ama ben 450mb okuma 200-250 bazen 75mb lere düşüyor ama ben performansından memnunumBu değerler normalmi ?
bu arada kronik sorunlu bir modeldir kendisiokuma hızı çok iyiymiş ama yazma hızı baya düşükmüş bende de adata su 630 var ama ben 450mb okuma 200-250 bazen 75mb lere düşüyor ama ben performansından memnunum
Değiştirmem lazım demi konudan alakasız valorantta fps sabit kalmıyor sürekli düşüyor 18gb ram ryzen5 2600x rx570 8gb ekran kartım var sorun ne çözemedim halen format attım bios chipsten güncellemeside yaptım ama halen aynıDeğil, SSD kronik sorunlu bir model zaten.
Anladım teşekkürlerokuma hızı çok iyiymiş ama yazma hızı baya düşükmüş bende de adata su 630 var ama ben 450mb okuma 200-250 bazen 75mb lere düşüyor ama ben performansından memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada kronik sorunlu bir modeldir kendisi
knkm ben o ssd yi kullanırken fps değerlerim aşağı yukarı aynıydı ama tabi biraz şans işidir bu elektronik ürünler bende olmadığı için sende olamayacak diy ebirşey yokDeğiştirmem lazım demi konudan alakasız valorantta fps sabit kalmıyor sürekli düşüyor 18gb ram ryzen5 2600x rx570 8gb ekran kartım var sorun ne çözemedim halen format attım bios chipsten güncellemeside yaptım ama halen aynı
rica ederimDeğiştirmem lazım demi konudan alakasız valorantta fps sabit kalmıyor sürekli düşüyor 18gb ram ryzen5 2600x rx570 8gb ekran kartım var sorun ne çözemedim halen format attım bios chipsten güncellemeside yaptım ama halen aynı
Anladım teşekkürler
Sağol kanka eyvallahknkm ben o ssd yi kullanırken fps değerlerim aşağı yukarı aynıydı ama tabi biraz şans işidir bu elektronik ürünler bende olmadığı için sende olamayacak diy ebirşey yok
rica ederim
Değiştirseniz iyi olurDeğiştirmem lazım demi konudan alakasız valorantta fps sabit kalmıyor sürekli düşüyor 18gb ram ryzen5 2600x rx570 8gb ekran kartım var sorun ne çözemedim halen format attım bios chipsten güncellemeside yaptım ama halen aynı
Anladım teşekkürler
ne demek knkm her zamanSağol kanka eyvallah