Neler Yeni

240hz TN panel monitor onerisi!!!

crgbznn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen Cergibozan
arkadaslar merhaba. fps oyunlari icin monitor yukseltme karari aldim. onceki monitorum 144hz tn panel idi. yine tn panel dusunuyorum. bu konuda lutfen niye tn, ips al daha iyi gibi onerilerde bulunmayin. suan internette 240hz tn monitor bulamiyorum hepsinin stoklari bitmis. bilen kullanan arkadaslar stogu duran ve onerebilecekleri monitorlerin linkini atabilir mi?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
stokda olan ürün var ama fiyatlar uçuk 14-15k dan başlıyor tn panelde

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Hakkı Demir
daha önce ips de kullandıysan bir şey sormak istiyorum. ips ile tn arasında hissedilir bir gecikme farkı var mı?

TahinPekmez

80+ Silver
arkadaslar merhaba. fps oyunlari icin monitor yukseltme karari aldim. onceki monitorum 144hz tn panel idi. yine tn panel dusunuyorum. bu konuda lutfen niye tn, ips al daha iyi gibi onerilerde bulunmayin. suan internette 240hz tn monitor bulamiyorum hepsinin stoklari bitmis. bilen kullanan arkadaslar stogu duran ve onerebilecekleri monitorlerin linkini atabilir mi?

piyasada az olunca fiyat yüksek. ipsler artik yetişti tn ye talep bitti. tn alacaksan 540hz olabilir. 240hz ler icin tn nin bir anlami kalmadı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
TN panelin tercih edilmesi için çok üst hızları olmalı. 240hz ips alsan çok daha iyi olur.

crgbznn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egemen Cergibozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce ips de kullandıysan bir şey sormak istiyorum. ips ile tn arasında hissedilir bir gecikme farkı var mı?
kullandim ama 60hz ti o monitorum. o yuzden esit bi degerlendirme olacagini sanmiyorum. ama cogu kisi ips te ghosting oldugunu soyluyor. rekabetci ust duzey fps oyuncusuysan tek secenegin tn gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

xl2546k ya da xl2566k

piyasada az olunca fiyat yüksek. ipsler artik yetişti tn ye talep bitti. tn alacaksan 540hz olabilir. 240hz ler icin tn nin bir anlami kalmadı
anlasilan tek secenek zowie gibi. ikinci el olarak alsam sizce bi eksisi olur mu?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
murat
kullandim ama 60hz ti o monitorum. o yuzden esit bi degerlendirme olacagini sanmiyorum. ama cogu kisi ips te ghosting oldugunu soyluyor. rekabetci ust duzey fps oyuncusuysan tek secenegin tn gibi duruyor.

anlasilan tek secenek zowie gibi. ikinci el olarak alsam sizce bi eksisi olur mu?
ben 2411k ikinci el almıştım sorun yaşamadım ama görüp test edip alman mantıklı olur

TahinPekmez

80+ Silver

temizse niye sıkıntı olsun

Nezha

80+ Bronze
yeni nesil 0.5 ms fast ips/rapid ips monitörler ile tn panel 0.5ms arasında insanüstü bir varlık kullanmadığı sürece hissedilebilir bir fark yok. Ben pahalı 0.5 tn yerine 0.5 rapid ips öneriyorum. 0.5 tn benqlar neredeyse 0.03ms oledlerle aynı paraya satılıyor.

Onun dışında tn panel olarak düzgün olan bu var:

Tn panel olarak attığım ürün fast tn olarak geçiyor farkı için buraya bakabilirsin:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,316
Üyeler
165,967
Son üye
merveedmrrr
Top Bottom