napcan hacı hem uygun fiyatlı diyorsun hemde sıvı soğutma o işlemciyi 500 tllik bile kule tipi soğutuyor niye paranı çöpe atmak istiyorsunRyzen 5600 için olabildiğince uygun fiyatlı sıvı soğutucu arıyorum önerileriniz nedir?
Ryzen 5600 için olabildiğince uygun fiyatlı sıvı soğutucu arıyorum önerileriniz nedir?
Ryzen 5600 için olabildiğince uygun fiyatlı sıvı soğutucu arıyorum önerileriniz nedir?
Anladım hocam sıvı soğutucu gereksiz olur yani o zaman kule tipi bakayımnapcan hacı hem uygun fiyatlı diyorsun hemde sıvı soğutma o işlemciyi 500 tllik bile kule tipi soğutuyor niye paranı çöpe atmak istiyorsun
aynen hocam attığımı alabilirsim yada ikinci elde bulursan ileri dönük olsun dersen 1200 e falan frost commendar satıyorlarAnladım hocam sıvı soğutucu gereksiz olur yani o zaman kule tipi bakayım
Anladım hocam sıvı soğutucu gereksiz olur yani o zaman kule tipi bakayım
Anladım hocam sıvı soğutucu gereksiz olur yani o zaman kule tipi bakayım
siyah olanını alacağım hocam birde bir şey sormak istiyorum işlemcinin macununu yenileyeceğim hangi macunu önerirsiniz yoksa soğutucunun içinden çıkanı kullansam olur mu?aynen hocam attığımı alabilirsim yada ikinci elde bulursan ileri dönük olsun dersen 1200 e falan frost commendar satıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunu da alabilirsin
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
veya bu şahsen dark almam nedeni ise kilit sistemi çok kötü sökerken epey uğraştırıyor
stok yeterli hocam illaha alırım dersen artctic mx4 kafi teknobiyotikten al ama çakması çoksiyah olanını alacağım hocam birde bir şey sormak istiyorum işlemcinin macununu yenileyeceğim hangi macunu önerirsiniz yoksa soğutucunun içinden çıkanı kullansam olur mu?
birde nays varsa nays kullan 100 200 tl iade alırsın daha ucuza gelir soğutucusiyah olanını alacağım hocam birde bir şey sormak istiyorum işlemcinin macununu yenileyeceğim hangi macunu önerirsiniz yoksa soğutucunun içinden çıkanı kullansam olur mu?
saolun hocam nays ile alıyorum aynenstok yeterli hocam illaha alırım dersen artctic mx4 kafi teknobiyotikten al ama çakması çok
birde nays varsa nays kullan 100 200 tl iade alırsın daha ucuza gelir soğutucu
hayırlı olsunsaolun hocam nays ile alıyorum aynen
Kral bugün geldi soğutucu kendim montajladım ama ekran gelmiyor pc nin ne yapabilirimhayırlı olsun
Görüntü kablosunu ekran akrtına mı bağladın anakartamı ve ekran kartına besleme güç girişlerini taktın mı ve diğer kablolarıKral bugün geldi soğutucu kendim montajladım ama ekran gelmiyor pc nin ne yapabilirim