Neler Yeni

🔥İndirim 249 TL 2 KG Ucuz Protein Tozu

sanders

80+ Bronze
%20-25 yag oranli, kollari 50cm ama yag tulumu olanlardan mi? onlara obez diyoruz kardesim
Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi

Tre-x

80+ Silver
ProTEiN ToZU yeniYoR Mu¿

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Protein tozunu kokaine dönüştürenlere helal olsun :ROFLMAO:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,300
İsim
.
Alıntıyı görüntüle

Nutrich marka Ecorich 2000 gr çikolata aromalı protein tozu.

• 50 ölçek
  • 23 gr protein/ölçek
  • 12 gr karbonhidrat/ölçek
  • 6 gr BCAA/ölçek
  • B6 vit ve çeşitli aminoasitler
Ürün trendyol'da 299 TL.
Pokus fiziksel ya da sanal kart ile alırsanız sepette anında 50 TL düşerek 249 TL'ye, cidden uygun bir fiyata 2 KG protein tozu almak bu zamanda nimet nimet!

*Pokus bir
Turk Telekom'a bağlı TT Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A. Ş.'nin bir hizmetidir.
Kalp damarlarını tıkıyor diyorlar doğrumu ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,300
İsim
.
Uygun şekilde kullandıktan sonra sıkıntı olmaz. Ben günde 1 ölçek kullanmalıyım misal. Çünkü benim vücut belli. Adam 300 basıyordur günde 3 4 ölçek götürüyordur.
Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımç

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımç
Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Çünkü kimyasal değil. Peynir altı suyu.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.

Doğru muyum @FatihCevik hocam?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,300
İsim
.
Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.

Ne bileyim hocam sonra sakata gelmeyelim.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Doğru. Her şeyin fazlası zarar tabii ki, kullanım talimatlarına uyduğunuz sürece bir sıkıntı olmaz.

arisaka

80+ Bronze
Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi
Clenbuterol kullanılabilir evet ama steroid sınıfına girmese dahi tavsiye etmiyorum. Ne gerek var vücuda kimyasal sokmaya? en büyük yağ yakıcı ağırlık antrenmanları + sağlam diyet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk senin güncel formu atta bir bakalım :)
DoSPeenXkAABwNX.jpg

Top Bottom