- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte bu yüzden Nutrich Eco(nomic)rich
İşte bu yüzden Nutrich Eco(nomic)rich
Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi%20-25 yag oranli, kollari 50cm ama yag tulumu olanlardan mi? onlara obez diyoruz kardesim
Yıkanirken Sürüyorsun Nutella gibiProTEiN ToZU yeniYoR Mu¿
Hayır ona bakıyorsun o sana bakıyor sen sen'e bakıyorsun ve kas oluyorsunDirek duştan sonramı sürüyoruz hocam!
Kalp damarlarını tıkıyor diyorlar doğrumu ?Alıntıyı görüntüle
Nutrich marka Ecorich 2000 gr çikolata aromalı protein tozu.
Ürün trendyol'da 299 TL.
- 50 ölçek
- 23 gr protein/ölçek
- 12 gr karbonhidrat/ölçek
- 6 gr BCAA/ölçek
- B6 vit ve çeşitli aminoasitler
Pokus fiziksel ya da sanal kart ile alırsanız sepette anında 50 TL düşerek 249 TL'ye, cidden uygun bir fiyata 2 KG protein tozu almak bu zamanda nimet nimet!
*Pokus bir Turk Telekom'a bağlı TT Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A. Ş.'nin bir hizmetidir.
Uygun şekilde kullandıktan sonra sıkıntı olmaz. Ben günde 1 ölçek kullanmalıyım misal. Çünkü benim vücut belli. Adam 300 basıyordur günde 3 4 ölçek götürüyordur.Kalp damarlarını tıkıyor diyorlar doğrumu ?
Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımçUygun şekilde kullandıktan sonra sıkıntı olmaz. Ben günde 1 ölçek kullanmalıyım misal. Çünkü benim vücut belli. Adam 300 basıyordur günde 3 4 ölçek götürüyordur.
Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımç
Ne bileyim hocam sonra sakata gelmeyelim.Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Çünkü kimyasal değil. Peynir altı suyu.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.
Doğru muyum @FatihCevik hocam?
Doğru. Her şeyin fazlası zarar tabii ki, kullanım talimatlarına uyduğunuz sürece bir sıkıntı olmaz.Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Çünkü kimyasal değil. Peynir altı suyu.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.
Doğru muyum @FatihCevik hocam?
Clenbuterol kullanılabilir evet ama steroid sınıfına girmese dahi tavsiye etmiyorum. Ne gerek var vücuda kimyasal sokmaya? en büyük yağ yakıcı ağırlık antrenmanları + sağlam diyet.Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi
Knk senin güncel formu atta bir bakalım![]()