Neler Yeni

🔥İndirim 249 TL 2 KG Ucuz Protein Tozu

%20-25 yag oranli, kollari 50cm ama yag tulumu olanlardan mi? onlara obez diyoruz kardesim
Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi

ProTEiN ToZU yeniYoR Mu¿

Protein tozunu kokaine dönüştürenlere helal olsun :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle

Nutrich marka Ecorich 2000 gr çikolata aromalı protein tozu.

• 50 ölçek
  • 23 gr protein/ölçek
  • 12 gr karbonhidrat/ölçek
  • 6 gr BCAA/ölçek
  • B6 vit ve çeşitli aminoasitler
Ürün trendyol'da 299 TL.
Pokus fiziksel ya da sanal kart ile alırsanız sepette anında 50 TL düşerek 249 TL'ye, cidden uygun bir fiyata 2 KG protein tozu almak bu zamanda nimet nimet!

*Pokus bir
Turk Telekom'a bağlı TT Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A. Ş.'nin bir hizmetidir.
Kalp damarlarını tıkıyor diyorlar doğrumu ?

Kalp damarlarını tıkıyor diyorlar doğrumu ?
Uygun şekilde kullandıktan sonra sıkıntı olmaz. Ben günde 1 ölçek kullanmalıyım misal. Çünkü benim vücut belli. Adam 300 basıyordur günde 3 4 ölçek götürüyordur.

Uygun şekilde kullandıktan sonra sıkıntı olmaz. Ben günde 1 ölçek kullanmalıyım misal. Çünkü benim vücut belli. Adam 300 basıyordur günde 3 4 ölçek götürüyordur.
Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımç

Vücudun kaldırabileceği kadar alıyoruz yani ve damarları tıkamıyor doğrumu anladımç
Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Çünkü kimyasal değil. Peynir altı suyu.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.

Doğru muyum @FatihCevik hocam?

Fitness yapıyorsan 17 18 lerde falansan besinlerden yeterli protein kazanamıyorsan uygun şekilde tüketilmesinde sorun görmüyorum.
Yani protein tozu içtin oh Allah kahretsin damarın kötü olacak diye bir şey de yok.

Ne bileyim hocam sonra sakata gelmeyelim.

Doğru. Her şeyin fazlası zarar tabii ki, kullanım talimatlarına uyduğunuz sürece bir sıkıntı olmaz.

Boks milli takımına giriyorum bu sene inşallah çağırdılar tabii müsabık kiloma düşeceğim tekrar 95 kiloda çıkıyordum maça l-karnitin ve cla ile çözerim aslın'da clen kullanacaktım sıkıntı olur bir de gerek yok bilgin varsa l-carnitin ve cla hakkında tavsiyeni dinlerim tabi
Clenbuterol kullanılabilir evet ama steroid sınıfına girmese dahi tavsiye etmiyorum. Ne gerek var vücuda kimyasal sokmaya? en büyük yağ yakıcı ağırlık antrenmanları + sağlam diyet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk senin güncel formu atta bir bakalım :)
DoSPeenXkAABwNX.jpg

Geri