cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Merhaba, QP Bilişimden G2U aldık ölü piksel çıktı ama sadece 1 tane. Garanti kapsamına girer mi bu?
girer sonuçta seninle alakalı bir hata değil. aoc kabul eder zaten.Merhaba, QP Bilişimden G2U aldık ölü piksel çıktı ama sadece 1 tane. Garanti kapsamına girer mi bu?
Alıntıyı görüntüle
1 ölü piksel için alınmıyor diye okumuştum Hepsiburada yorumlarındaMerhaba, QP Bilişimden G2U aldık ölü piksel çıktı ama sadece 1 tane. Garanti kapsamına girer mi bu?
Alıntıyı görüntüle
Bence denetip öyle gönder biraz zahmetli oluyor garanti işlemleri. İşe yaricağını sanmıyorum ama deneyip olmazsa öyle gönder.Sence uğraşmaya değer mi?
Bazı programlar var ölü pikseli tekrardan canlandırmak için olmazsa gönderelim mi?
Hiç uğraşma. Bir tane de olsa kusur kusurdur. Değişim isteyebilirsin en kotu garantiye gider. QPnin ilgili olduğunu düşünüyorum.Sence uğraşmaya değer mi?
Bazı programlar var ölü pikseli tekrardan canlandırmak için olmazsa gönderelim mi?
Çoğalma riski var. 1 tane kalacağının garantisi yok. İade süren geçmeden ilgilenirsen senin için daha iyi olur. Daha sonra başın ağrımasın.Peki garantiye vermeyip böyle kullansak sorun olur mu?