- Reaksiyon skoru
- 54
Turknet geç 83mbps al ?TT Altyapım 83mbps destekliyor fakat 24 mbps pakette 24 mbps bile alamıyorum ?
paket yükseltmekte istiyorum sizce yükselteyim mi ve hangi paketi almak mantıklı olur ? (35 , 50 , 100)
Değerleriniz çok iyi. VDSL altyapı değil mi?TT Altyapım 83mbps destekliyor fakat 24 mbps pakette 24 mbps bile alamıyorum ?
paket yükseltmekte istiyorum sizce yükselteyim mi ve hangi paketi almak mantıklı olur ? (35 , 50 , 100)
bunun farkındayım ama ailem türktelekom memurları başka bir internet saglayıcısına güvenmiyor ????????????????????????????????? çok mantıksız elim ayağm titrediTurknet geç 83mbps al ?![]()
Hocam santrale uzaklagınız ne kadar?TT Altyapım 83mbps destekliyor fakat 24 mbps pakette 24 mbps bile alamıyorum ?
İkna etbunun farkındayım ama ailem türktelekom memurları başka bir internet saglayıcısına güvenmiyor ????????????????????????????????? çok mantıksız elim ayağm titredi
ilk basta adsldi ben itiraz etmedem vdsl bile geçemicktikDeğerleriniz çok iyi. VDSL altyapı değil mi?
93 fln olmalıHocam santrale uzaklagınız ne kadar?
Kullanım oranı fazla olduğu için böyle düşüşler normal ama hat değerlerinizin iyi olmasına rağmen bu kadar fazla düşüş garip.ilk basta adsldi ben itiraz etmedem vdsl bile geçemicktik
Post automatically merged:
93 fln olmalı
1 ay dil döktüm sonuç 24mbps tt hipernet XD , 1 ay oldu bu pakete geçeli tahattüt bedeli ne kadar olur türknete geçmek istiyordum ztnİkna et![]()
Kablolar yetersiz olabilir hocam.93 fln olmalı