25.000 laptop önerisi

Ana odağı oyun olan bir laptop arıyorum 25.000 lira civarı bütçem var. Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Casper markasına çok güvenmiyorum ucuza iyi performans verdiğinin farkındayım ama başka şeylerden kısarak yapıyorlar ve kaliteleri düşük eğer 4060 ekran kartı yerine daha düşük bir ekran kartını düşünürseniz daha kaliteli bir markadan cihaz alabilirsiniz ancak eğer önceliğiniz ekran kartıysa bu fiyata böyle ekran kartı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: w4da
4060 alarak ileriye dönük yatırım yapmak istiyorum 4060 lı en ucuzu da bu diğerleri 30 bini aşıyor.
Casper markasına çok güvenmiyorum ucuza iyi performans verdiğinin farkındayım ama başka şeylerden kısarak yapıyorlar ve kaliteleri düşük eğer 4060 ekran kartı yerine daha düşük bir ekran kartını düşünürseniz daha kaliteli bir markadan cihaz alabilirsiniz ancak eğer önceliğiniz ekran kartıysa bu fiyata böyle ekran kartı yok
4060 alarak ileriye dönük yatırım yapmak istiyorum 4060 lı en ucuzu da bu diğerleri 30 bini aşıyor.

Evet o konuda haklısınız fakat kastettiğim şu cihazın gerek ekran gerek soğutma gerek malzeme kalitesi gibi özelliklerinden kısılarak fiyat düşürmeye gidiliyor bu yüzden ucuz oluyor ancak standarda göre daha iyi bir ekran kartı sunabiliyor bunları da değerlendirebilmeniz için yazdım yoksa dediğim gibi bu fiyata 4060 bulamazsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: w4da
Geri