25.000 TL Telefon önerisi

Reaksiyon skoru
8
Merhaba, 25.000 TL bütçem var ve hangi telefonu alacağım konusunda çok kararsız kaldım.

Kamerası iyi olsun, günlük işler için ve hafif oyunlar için yeterli olsun.Ayrıca dış görünüşü de şık olsun.

Yenilenmiş, 2. el olmasın.

2-3 bin daha üste koyup yd kayıtlı 15T Pro bence.

Teşekkürler.Muhtemelen Samsung A56 alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung A56 daha güzel gibi görünüyor yine de teşekkürler c:
Ekran kalitesi, batarya, snapdragon işlemci bakımından Honor 400 önde 😄.

Ben birçok arkadaşıma, eşime dostuma Honor 400 aldırdım. İş yerindeki bir arkadaşım da benim vesilemle bu telefonu aldı.

Bende de S24 FE var. Honor 400 ekran kalitesi olarak benim telefondan çok daha iyi 😄 Buna bizzat her gün şahit oluyorum. Bariz bir şekilde ekran çok daha iyi.

Keza bataryası 6.000mah silikon karbon batarya. Bu yönden de benim telefondan iyi. Kamera ve işlemci bakımından S24 FE tabi ki önde. Fakat A56'nın işi bu telefon karşısında zor.

Ekran kalitesi, batarya, snapdragon işlemci bakımından Honor 400 önde 😄.

Ben birçok arkadaşıma, eşime dostuma Honor 400 aldırdım. İş yerindeki bir arkadaşım da benim vesilemle bu telefonu aldı.

Bende de S24 FE var. Honor 400 ekran kalitesi olarak benim telefondan çok daha iyi 😄 Buna bizzat her gün şahit oluyorum. Bariz bir şekilde ekran çok daha iyi.

Keza bataryası 6.000mah silikon karbon batarya. Bu yönden de benim telefondan iyi. Kamera ve işlemci bakımından S24 FE tabi ki önde. Fakat A56'nın işi bu telefon karşısında zor.
İkisini karşılaştırıp ikisinden birini alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,769
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri