fiyatı ne olucak acaba 30 k ve üstü diye tahmin ediyorum acıkcasıeylülde s25fe çıkıcak diye biliyorum ben olsam bu bütçede onu beklerim
lansmana özel birşeyler yapılırsa değerlendirilir ama yine de bir kesinlik yok size kalmışfiyatı ne olucak acaba 30 k ve üstü diye tahmin ediyorum acıkcası
S24fe bu fiyata rakipsiz hocam.sıfır telefon alıcam s24fe yi düşünüyorum indirim beklemelimiyim öneriniz varmı
katılıyorum özellik ve fiyat bakımından fakar 22 23 e inermi diyede düşünmüyor değilimS24fe bu fiyata rakipsiz hocam.
S24FE kullanıyorum mükemmel diyebilirim fazlasıyla memnunum.sıfır telefon alıcam s24fe yi düşünüyorum indirim beklemelimiyim öneriniz varmı
Onun için indirim bekliceksiniz hocam gelir mi gelmez mi bilmiyorum.katılıyorum özellik ve fiyat bakımından fakar 22 23 e inermi diyede düşünmüyor değilim
alıcam şimdi hocam galibaOnun için indirim bekliceksiniz hocam gelir mi gelmez mi bilmiyorum.
Yani hocam alın derim indirim girer almayın derim indirim girmez ben neden desem boş.alıcam şimdi hocam galiba