victusla acer arasında tercih yap diğerleri kötüBakıyorum şimdi hepsine
Victus zaten kötü. Nitro 16 tek sorunu intel olması 95w işlemcisi var.victusla acer arasında tercih yap diğerleri kötü
lafımı 40.defa tekrar ediyorum attığım laptop attığın 3 laptoptan da iyi.Victus zaten kötü. Nitro 16 tek sorunu intel olması 95w işlemcisi var.
95w işlemci ne kasa falanmı alıyoruz? 7800X3D bile 120w.lafımı 40.defa tekrar ediyorum attığım laptop attığın 3 laptoptan da iyi.
kanka o adama laf anlatamazsın 95 derece tuf övüyodu az önce victus varken başka bi konuda victuslar limitliymiş diyo 95 drecede throttledan oynayamican yine limit koyucak haberi yoklafımı 40.defa tekrar ediyorum attığım laptop attığın 3 laptoptan da iyi.
54w maximum w olduğu için 35w düşünüldüğünde belki %1 performans farkı olur.kanka o adama laf anlatamazsın 95 derece tuf övüyodu az önce victus varken başka bi konuda victuslar limitliymiş diyo 95 drecede throttledan oynayamican yine limit koyucak haberi yok
farkındayım hocam 1 haftadır arkadaşı verdiği yanlış bilgilerden raporluyorum ama laf anlamıyor herkes yanlış biliyor tek o biliyokanka o adama laf anlatamazsın 95 derece tuf övüyodu az önce victus varken başka bi konuda victuslar limitliymiş diyo 95 drecede throttledan oynayamican yine limit koyucak haberi yok
Kalite bir çok zaman güçten önemlidir. Elinde kaldıktan sonra ne anlamı kalıyor?farkındayım hocam 1 haftadır arkadaşı verdiği yanlış bilgilerden raporluyorum ama laf anlamıyor herkes yanlış biliyor tek o biliyo