25 bin TL'ye telefon önerisi

atanis

80+
Reaksiyon skoru
13
Bugün S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000₺'ye sattım. Şu an telefonsuzum. S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera,özellikle batarya ve performans benim için çok önemli)

İlk defa s22u dan memnun olmayan birisini gördüm. U Serisi beğenilmez mi hiç reis. Yaşından dolayı batarya zayıflamıştır belki

Bugün S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000₺'ye sattım. Şu an telefonsuzum. S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera,özellikle batarya ve performans benim için çok önemli)

İlk defa s22u dan memnun olmayan birisini gördüm. U Serisi beğenilmez mi hiç reis. Yaşından dolayı batarya zayıflamıştır belki
Pili Ağustos ayında yetkili serviste değişti. Ancak 4 saati geçemiyordu arka planda pil tüketen ekstra bir şey de yok. Isınma ve arayüzde takılma problemleri de vardı. Hatta bi ara instagram ve Whatsapp kurdum 2 hafta öyle kullandım durum yine aynıydı. Ayrıca telefon 2023 Ağustos üretim yani son fabrika bandından çıkan cihazlardan biri.

Geri