yeterli 30601080p'de oynayacağım. 3060 Ti yeterli mi? Yeni çıkacak oyunlarda drop yemeden oynamak istiyorum. 5600X + 3060 bir sistem varsa atarsanız sevinirim
modarat sistem yapıyor yeni onu bekle güzel fiyattan çıkaryeterli 3060
25K diyorsan ikisi de değil 4060Ti alınır o paraya.1080p'de oynayacağım. 3060 Ti yeterli mi? Yeni çıkacak oyunlarda drop yemeden oynamak istiyorum. 5600X + 3060 bir sistem varsa atarsanız sevinirim
ikiside değilçok pahalı1080p'de oynayacağım. 3060 Ti yeterli mi? Yeni çıkacak oyunlarda drop yemeden oynamak istiyorum. 5600X + 3060 bir sistem varsa atarsanız sevinirim
Gainward diye niye sorun çıksın anlamadım?Gainward olduğu için sorun çıkarsa nereye yollarım onu bilmiyorun
knk gainward sandığın gibi dandik bir marka değil ikincisi hazır sistemi nereye aldıysan garanti süreeci boyunca orayla ilişki içerisinde olursun gainward ilgilendirmez seniGainward olduğu için sorun çıkarsa nereye yollarım onu bilmiyorun
Sorunlu yazmadım sorun çıkarsa nereye göndereceğim dedim edit:Gainward diye niye sorun çıksın anlamadım?
Dandikde demedimknk gainward sandığın gibi dandik bir marka değil ikincisi hazır sistemi nereye aldıysan garanti süreeci boyunca orayla ilişki içerisinde olursun gainward ilgilendirmez seni
Palitin alt markası diye biliyorum.Sorunlu yazmadım sorun çıkarsa nereye göndereceğim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dandikde demedim?
gainward oduğu için sorun çıkarırsa ? demişsin knkm neden çıkarsın onu diyoruzSorunlu yazmadım sorun çıkarsa nereye göndereceğim dedim edit:
yanlış yazdığımı fark ettim pardon
Dandikde demedim?
ve nereye göndereceğin konusunu açıkladım nerden aldıysan orayaSorunlu yazmadım sorun çıkarsa nereye göndereceğim dedim edit:
yanlış yazdığımı fark ettim pardon
Dandikde demedim?