- Konu Sahibi Konu Sahibi
10 a düşüyormuş akşam 7 den sonra çok sıkıntı çıkarırmı kiYavaşlamadığı süre sıkıntı çıkarmaz ,Onun dışında ne kadar düştüğüne bağlı
10 a düşüyormuş akşam 7 den sonra çok sıkıntı çıkarırmı kiYavaşlamadığı süre sıkıntı çıkarmaz ,Onun dışında ne kadar düştüğüne bağlı
Yo ben 95tl ödüyorum 100 güldürene 2 yıl taahüdütlü 85tl değil mlsfBence 60 TL lik paket yerine az daha koyun 100 güldüren paket alın tabi size kalmış. Zaten 2 sene taahhüt bittikten sonra kesinlikle 100 güldüren öneririm 85 TL ye geliyor mevcut müşterilere özel olduğu için.
Yo ben 95tl ödüyorum 100 güldürene 2 yıl taahüdütlü 85tl değil mlsf
Biz neden 95tl ödüyoruz ? Bağlayalı 4 ay filan olduburda 24 ay 85tl gözüküyor![]()
100 Güldüren Kampanya | Kablo
,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
Bizimki 2 yıl taahütle 95 1 yıl ile 105tl di aldığımızdaburda 24 ay 85tl gözüküyor![]()
100 Güldüren Kampanya | Kablo
,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
Biz neden 95tl ödüyoruz ? Bağlayalı 4 ay filan oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizimki 2 yıl taahütle 95 1 yıl ile 105tl di aldığımızda
10 mgbiti 5 kişi kullanan bizi düşünen ben :çok kişi bağlanmıyorsanız veye oyun ,4K video gibi şeyler kullanmıyorsan yeter. Ama yavaşlamasa daha iyi.
valla bilmiyorumBiz neden 95tl ödüyoruz ? Bağlayalı 4 ay filan oldu
he kampanya olduğundan olabilir sitede öyle gözüküyorBiz neden 95tl ödüyoruz ? Bağlayalı 4 ay filan oldu
10 mgbiti 5 kişi kullanan bizi düşünen ben :![]()
:dHadsiz nasıl bilmezsin?![]()
2 Sene kullanınca mevcut müşterilere özel pakete geçebiliyorsun.Biz neden 95tl ödüyoruz ? Bağlayalı 4 ay filan oldu
son bir şey sorabilirmiyim ?2 Sene kullanınca mevcut müşterilere özel pakete geçebiliyorsun.
Efendim?son bir şey sorabilirmiyim ?