25 yaşındayım ne yapmalıyım yardım

cemkk

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba şu anda 25 yaşındayım üniversite ikinci sınıfım tarih bölümü okuyorum bu arada bu yaşıma kadar hiçbir tane bile sevgilim olmadı boyum 175 tipim de çok iyi değil ortalama siz de bilirsiniz tarih bölümü boş bir bölüm yani sadece bir vakit kaybı üniversiteye geç başladım açık öğretimden liseyi bitirdim bu yıl üçüncü sınıfa geçeceğim Erasmus‘tan yeni döndüm hiçbir mesleğim veya vasfim yok özel sektörde çalışamıyorum yani çalışmak istemiyorum bir çok yerde çalıştım ama işyeri baskısı mobbing ve insanlık dışı çalışma şartlarına dayanamadım ve hep birkaç ay sonra oralardan çıktım Ailem üniversiteyi bitirmemi destekliyor ama ben bu bölümden çıktıktan sonra bir şey olmayacağını farkındayım yani tekrardan özel yerlere de çalışmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım 2026 Ortaöğretime son sürat çalışıp üniversiteyi sallamalı mıyım yoksa bitirmeli miyim ya da başka bir öneriniz var mı

kral boyunu neden belirttin boyla ne alakası var yanlış taraftan bakıyorsun boy konusunda bana kalırsa şanslısın boy takıntısı olan ucube kızları bertaraf ediyorsun tipte aynı şekilde ortalama gayet yeterli bu özellikler seni gerçekten sevecek birini bulma ihtimalini arttırıyor. dert küçümsemem ama bunlar gerçekten boş dertleri iş konusundaki ayrı tabii onu katmıyorum.

tarih anlatmasını seviyor musun ataması var mı bilmiyorum da lisans kpss girecek misin dershane zor olur emeğini vermezler. lise kpssye baktım da hizmetli sınıflarına denk geldim buradan atansan bir yandan da youtube da tarih anlatılabilir bence

kral boyunu neden belirttin boyla ne alakası var yanlış taraftan bakıyorsun boy konusunda bana kalırsa şanslısın boy takıntısı olan ucube kızları bertaraf ediyorsun tipte aynı şekilde ortalama gayet yeterli bu özellikler seni gerçekten sevecek birini bulma ihtimalini arttırıyor. dert küçümsemem ama bunlar gerçekten boş dertleri iş konusundaki ayrı tabii onu katmıyorum.

tarih anlatmasını seviyor musun ataması var mı bilmiyorum da lisans kpss girecek misin dershane zor olur emeğini vermezler. lise kpssye baktım da hizmetli sınıflarına denk geldim buradan atansan bir yandan da youtube da tarih anlatılabilir bence
Bu bölümü boşta kalmamak için öylesine yazmıştım hocam artık yeni bir üniversiteye de Başlayamam bu yaştan sonra sizce ne önerirsiniz şu anki asıl problemim iş ve gelecek ama bu kız durumları daha problem yapıyordu sadece artık alıştım yalnızlığa

Boy Polat Alemdar ile aynı.

Bu bölümü boşta kalmamak için öylesine yazmıştım hocam artık yeni bir üniversiteye de Başlayamam bu yaştan sonra sizce ne önerirsiniz şu anki asıl problemim iş ve gelecek ama bu kız durumları daha problem yapıyordu sadece artık alıştım yalnızlığa
Kız işini anlarım insan sevilmek ister tabii ama kendi fiziksel özelliklerine bağlayıp özgüvenini düşürme olan kendine olur

İşe gelirsek boşta kalmamak için yazman burdan sana ekmek çıkmaz gibi duruyor lise kpss kas sonra lisansı bitir belki bir işe yarayabilir lisansı bitirirsen liseye girebilir misin bilmiyorum o kısmı bunu araştır lisans kpss girersen direkt gider

Kız işini anlarım insan sevilmek ister tabii ama kendi fiziksel özelliklerine bağlayıp özgüvenini düşürme olan kendine olur

İşe gelirsek boşta kalmamak için yazman burdan sana ekmek çıkmaz gibi duruyor lise kpss kas sonra lisansı bitir belki bir işe yarayabilir lisansı bitirirsen liseye girebilir misin bilmiyorum o kısmı bunu araştır lisans kpss girersen direkt gider
Lisans diplomayı aldığında lise kpss giremiyorsun hocam ama okurken girip çalışabiliryorsun atanırsan biryere işçi olarak

Hocam sözleşmeli askerlik yapabilirsiniz hiç bir şey yapamıyorsanız aklıma o geldi ama zor gelebilir

O bölüm tamamen boş. Zararın neresinden dönersen karda olursun.
Ama mecbur özel sektöre yöneleceksin.

Hocam sözleşmeli askerlik yapabilirsiniz hiç bir şey yapamıyorsanız aklıma o geldi ama zor gelebilir
Askerlikende muafım hocam yolda kapalı psikiyatri girişim olduğu için daha önceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bölüm tamamen boş. Zararın neresinden dönersen karda olursun.
Ama mecbur özel sektöre yöneleceksin.
yokmu hocam bi çıkış yolu

Askerlikende muafım hocam yolda kapalı psikiyatri girişim olduğu için daha önceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yokmu hocam bi çıkış yolu

Baska bir yol yok hocam. Kötü yol harici sizin istediginiz sekilde bir yol yok. Mecburen çalışmanız lazım. Bu sekilde bir jac yil daha dayanirsiniz ama 30 dan sonra ne aile ister ne eş ne de para olmayınca siz kendinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri