Bütçe düşük maalesef, 6-7 ay önce gamepower warlock Compact aldım beğenmedim iade ettim.bro şuan türkiyede max gamepower marka alabilirsin belki oda yoktur fiyatları bayadır takip etmiyorum ama
Valla bende 4 senedir warlock var Compact değil normal hiçbir sıkıntısı yok tertemiz tek sıkıntı var 6 tane tuşunda ışık gitti başka hiç bir şey yokbro eğer şansın varsa biraz daha para biriktir daha düzgün bir şey al bak bende gamepower ogre kullanıyorum 1 senedir blue switch yavaş yavaş sesleri gitmeye başladı kötü bencede ama bütçe düşük olunca elimizden gelen bu :/ sıkıntı meseleler
Olay para biriktirme değil, param var ancak klavyeye yüksek bütçe ayiramam. Daha yapmam gereken başka şeyler var. Bu sebepten bütçem az, ayriyeten ben blue switch daha çok seviyorum. Eğer bildiğin güzel bir model varsa bakmak isterim.bro eğer şansın varsa biraz daha para biriktir daha düzgün bir şey al bak bende gamepower ogre kullanıyorum 1 senedir blue switch yavaş yavaş sesleri gitmeye başladı kötü bencede ama bütçe düşük olunca elimizden gelen bu :/ sıkıntı meseleler
Ben alışamadım maalesef, parmağım ufak değiyor tuşa basıyor vs zorlandım iade ettim.Valla bende 4 senedir warlock var Compact değil normal hiçbir sıkıntısı yok tertemiz tek sıkıntı var 6 tane tuşunda ışık gitti başka hiç bir şey yok
Ama bu arada gerçekten güzel bir fırsat olur bütçeyi arttirabilirim, bu yüzden güzel fırsatları da değerlendirebilirim. Kulaklıkta da 250 TL bütçem vardı 360 TL ye kadar çıkartmıştım güzel bir kulaklık buldum diye. Yine aynı şekilde olursa arttirabilirimbro eğer şansın varsa biraz daha para biriktir daha düzgün bir şey al bak bende gamepower ogre kullanıyorum 1 senedir blue switch yavaş yavaş sesleri gitmeye başladı kötü bencede ama bütçe düşük olunca elimizden gelen bu :/ sıkıntı meseleler
Compact almasaydin keşke ama switch Takintin yoksa Logitech g213 du galiba baya iyi yada 200 daha fazla verip razer var ama senin bütçen rampage ve gamepower giderOlay para biriktirme değil, param var ancak klavyeye yüksek bütçe ayiramam. Daha yapmam gereken başka şeyler var. Bu sebepten bütçem az, ayriyeten ben blue switch daha çok seviyorum. Eğer bildiğin güzel bir model varsa bakmak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben alışamadım maalesef, parmağım ufak değiyor tuşa basıyor vs zorlandım iade ettim.
Membran mı g213?Compact almasaydin keşke ama switch Takintin yoksa Logitech g213 du galiba baya iyi yada 200 daha fazla verip razer var ama senin bütçen rampage ve gamepower gider
Razer Alabilirsin bütçen artniyorsa rampage yada gamepower başka bı modeliMembran mı g213?
Hocam klavyeye baktım 670 TL :/
Razer hangi model önerirsin?
Hocam membran almak pek istemiyorum, zaten bütün membranlarin verebileceği performans belli. Şuanda markaya para vermek oluyor bu klavyeyi alırsam, fiyatlara baktım ama benim bütçeme sanırım hiç bir klavye alınmıyor.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.google.com