Neler Yeni

Yardım 250-300 TL Klavye önerisi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar bütçem başlıktaki gibi, membran kullanıyorum mümkünse mekanik kullanmak isterim. Teşekkürler.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
bro şuan türkiyede max gamepower marka alabilirsin belki oda yoktur fiyatları bayadır takip etmiyorum ama

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bro şuan türkiyede max gamepower marka alabilirsin belki oda yoktur fiyatları bayadır takip etmiyorum ama
Bütçe düşük maalesef, 6-7 ay önce gamepower warlock Compact aldım beğenmedim iade ettim.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
bro eğer şansın varsa biraz daha para biriktir daha düzgün bir şey al bak bende gamepower ogre kullanıyorum 1 senedir blue switch yavaş yavaş sesleri gitmeye başladı kötü bencede ama bütçe düşük olunca elimizden gelen bu :/ sıkıntı meseleler

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
bro eğer şansın varsa biraz daha para biriktir daha düzgün bir şey al bak bende gamepower ogre kullanıyorum 1 senedir blue switch yavaş yavaş sesleri gitmeye başladı kötü bencede ama bütçe düşük olunca elimizden gelen bu :/ sıkıntı meseleler
Valla bende 4 senedir warlock var Compact değil normal hiçbir sıkıntısı yok tertemiz tek sıkıntı var 6 tane tuşunda ışık gitti başka hiç bir şey yok

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Olay para biriktirme değil, param var ancak klavyeye yüksek bütçe ayiramam. Daha yapmam gereken başka şeyler var. Bu sebepten bütçem az, ayriyeten ben blue switch daha çok seviyorum. Eğer bildiğin güzel bir model varsa bakmak isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bende 4 senedir warlock var Compact değil normal hiçbir sıkıntısı yok tertemiz tek sıkıntı var 6 tane tuşunda ışık gitti başka hiç bir şey yok
Ben alışamadım maalesef, parmağım ufak değiyor tuşa basıyor vs zorlandım iade ettim.

Ama bu arada gerçekten güzel bir fırsat olur bütçeyi arttirabilirim, bu yüzden güzel fırsatları da değerlendirebilirim. Kulaklıkta da 250 TL bütçem vardı 360 TL ye kadar çıkartmıştım güzel bir kulaklık buldum diye. Yine aynı şekilde olursa arttirabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Olay para biriktirme değil, param var ancak klavyeye yüksek bütçe ayiramam. Daha yapmam gereken başka şeyler var. Bu sebepten bütçem az, ayriyeten ben blue switch daha çok seviyorum. Eğer bildiğin güzel bir model varsa bakmak isterim.

Ben alışamadım maalesef, parmağım ufak değiyor tuşa basıyor vs zorlandım iade ettim.
Compact almasaydin keşke ama switch Takintin yoksa Logitech g213 du galiba baya iyi yada 200 daha fazla verip razer var ama senin bütçen rampage ve gamepower gider

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Compact almasaydin keşke ama switch Takintin yoksa Logitech g213 du galiba baya iyi yada 200 daha fazla verip razer var ama senin bütçen rampage ve gamepower gider
Membran mı g213?
Hocam klavyeye baktım 670 TL :/

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Hocam membran almak pek istemiyorum, zaten bütün membranlarin verebileceği performans belli. Şuanda markaya para vermek oluyor bu klavyeyi alırsam, fiyatlara baktım ama benim bütçeme sanırım hiç bir klavye alınmıyor.

Top Bottom