250 Bin+ Üst Seviye Sistem Önerisi

Düşük çözünürlük fps olarak bir knight online bağımlılığım var arada bir başlar bırakırım, büyük ihtimalle onu oynarım düşük fps olarak.
Bir sorun oluşturur mu ya da çok fazla fark olur mu ki hocam ?

şu görsel donanım arşivi görseli
aradaki farklara bakabilirsin
neredeyse hata sapması diyebileceğimiz farklar var arada

peki fiyat farkı ne 7k
eğer daha önce de dediğim gibi ben düşük çözünürlükte fps oyunları oynayacam demiyorsan
bana çok mantıklı gelmiyor bu farklar

unurma zaten peşin fiyatına taksit avantajı var diye bazı ürünleri piyasanın en ucuz fiyatına göre pahalıya alıyoruz
bir de işin içine aradaki performans farkına değmeyecek bir fiyat farkı olan ürün alınca
iyice açılıyoruz

Alıntıyı görüntüle

Düşük çözünürlük fps olarak bir knight online bağımlılığım var arada bir başlar bırakırım, büyük ihtimalle onu oynarım düşük fps olarak.
Bir sorun oluşturur mu ya da çok fazla fark olur mu ki hocam ?
knight için bu işlemcileri / işlemci farklarını konuşmaya değmez :)

O kadar fiyat farkına değer mi onu bilemedim hocam. Siz böyle söyleyince de kararsız kaldım.

evet asus her daim bu konuda lider msi ise benzer seviyede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hahahaha :) İşlemci olarak 9950x ile ilerlemem daha mantıklı olacak o zaman.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

knight için bu işlemcileri / işlemci farklarını konuşmaya değmez :)

O kadar fiyat farkına değer mi onu bilemedim hocam. Siz böyle söyleyince de kararsız kaldım.
rog msi olmasa bile sogutması iyi bir model almakta fayda var +250k bütçe oldugu için yazdım bende şuan 3090 ti var 5090 geçersem büyük ihtmal 2. el bu kartlara geçerim 2. elde ilerki zamanlarda daha uygun oluyor

Anladım hocam çok teşekkürler desteğiniz için.
Ama 2. elde nakit alındığı için vade farkından dolayı yine hemen hemen 0 ile aynı fiyata denk gelir.

rog msi olmasa bile sogutması iyi bir model almakta fayda var +250k bütçe oldugu için yazdım bende şuan 3090 ti var 5090 geçersem büyük ihtmal 2. el bu kartlara geçerim 2. elde ilerki zamanlarda daha uygun oluyor

Buyurun,
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D
Soğutma: ASUS ROG Strix LC III 360
Anakart: ASUS ROG Crosshair X870E Hero
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x48GB 6000MHz CL28
Ekran Kartı: ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC Edition
Depolama: Samsung 9100 Pro 2TB + Kingston Fury Renegade 4TB
Kasa: ASUS ROG Hyperion GR701
PSU: ASUS ROG Thor 1600W 80+ Titanium
Monitör: ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM 4K 240Hz
Sponsor var sanırım.Sivi sogugucu anakart ve ekran karti gereksiz pahali.Kasa kismina hic girmeyecegim hem hava akisi yok hem 16k.

Tamam hocam, çok teşekkürler şimdiden.
normalde gamerock önerirdim fakat taksit imkanı yok.En azından 125k altında.Hepsiburada da 131k fakat arada ki farka değmez.
incehesaptan vade farksız alamıyorsanız buraya bakablrsnız.

Monitör olarak 2k veya 4k oled monitör almanızı tavsiye ederim.Sakın 2k oled yerine 4k ıps alayım daha iyidir diye düşünmeyin.2K oled çok daha tatmin edecektir.Oled monitörler olarak samsungun monitörlerine bakablrsnız.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
İşlemcide 9950xde karar kılmıştım.
Ekran kartında eğer prime day falan bitmeden iyi bir indirim bulursam gaming trio ya da astral almayı düşünüyorum bulamazsam gainwarda da bakabilirim.
Rami alternatif olarak listeme ekledim.
Kasada birkaç alternatifim var görüntüsüne göre en son karar vereceğim.
Anakart fiyat dolayısı ile takibimde eğer ekran kartına az bütçe harcarsam carbon almak istiyorum tekrar sistem güncellememe adına.
Arctic liquid II 420 ile III 420 arasında çok bir fark olur mu performans olarak ?
SSD fiyat olarak bayağı uygun onu da ekledim listeme.

Monitör oledlerde yanma sorununa dair çok sayıda içerik okumuştum. O yüzden biraz önyargılıyım hocam. O fiyatlara çıkıp ürünün kısa sürede çöp olması risk olur.
normalde gamerock önerirdim fakat taksit imkanı yok.En azından 125k altında.Hepsiburada da 131k fakat arada ki farka değmez.
incehesaptan vade farksız alamıyorsanız buraya bakablrsnız.

Monitör olarak 2k veya 4k oled monitör almanızı tavsiye ederim.Sakın 2k oled yerine 4k ıps alayım daha iyidir diye düşünmeyin.2K oled çok daha tatmin edecektir.Oled monitörler olarak samsungun monitörlerine bakablrsnız.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
İşlemcide 9950xde karar kılmıştım.
Ekran kartında eğer prime day falan bitmeden iyi bir indirim bulursam gaming trio ya da astral almayı düşünüyorum bulamazsam gainwarda da bakabilirim.
Rami alternatif olarak listeme ekledim.
Kasada birkaç alternatifim var görüntüsüne göre en son karar vereceğim.
Anakart fiyat dolayısı ile takibimde eğer ekran kartına az bütçe harcarsam carbon almak istiyorum tekrar sistem güncellememe adına.
Arctic liquid II 420 ile III 420 arasında çok bir fark olur mu performans olarak ?
SSD fiyat olarak bayağı uygun onu da ekledim listeme.

Monitör oledlerde yanma sorununa dair çok sayıda içerik okumuştum. O yüzden biraz önyargılıyım hocam. O fiyatlara çıkıp ürünün kısa sürede çöp olması risk olur.
Oled yanma cok nadir olan bir sey ki.Yeni nesil oledlerde bu neredeyse yok denilebilir.Her seyde bir laf var desek yeridir.II ile III arasinda da fiyat farkina degecek performsns yok diye hstirliuorum

Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için.

Oled yanma cok nadir olan bir sey ki.Yeni nesil oledlerde bu neredeyse yok denilebilir.Her seyde bir laf var desek yeridir.II ile III arasinda da fiyat farkina degecek performsns yok diye hstirliuorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri