Neler Yeni

Yardım 250 HZ MONİTOR 150 DOLAR NORMALMİ?

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Tek bir yorum bırakayım VA panel alırsan üzülürsün. Bir şeyin ara sürümü her zaman kanser eder, benim gözümde de VA panel kötü bir seçenek. IPS bakmaya çalış ya da az daha renklerden vazgeç düzgün TN al.
Hocam benim için hız onemli, fps oyunlari için, yuksek hz tercih ediyorum, fiyati gayet makul geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

@blackjacktr hocam bide Amazon canli destekle nasil konusa bilirim? Amerika amazonunun canli destegi ile

Son düzenleme:

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam benim için hız onemli, fps oyunlari için, yuksek hz tercih ediyorum, fiyati gayet makul geldi bana

@blackjacktr hocam bide Amazon canli destekle nasil konusa bilirim? Amerika amazonunun canli destegi ile
Hız önemli ise bu monitörü almamalısınız, bir incelemesi olmasa da bu fiyata satılan 240Hz VA panelin iyi tepki süresi sunacağını düşünmüyorum. Bunun yerine XG2431 almanız daha mantıklı olur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Daha Ne İstiyorsun
Yurtdışı ile uğraşmaya ne gerek var. Gidip Samsung odyssey G4 alsın aynı paraya. 240hz

6500e geliyor. Git Samsung odyssey G4 al.

yada bu. Yurtdışı ile uğraşmaya gerek yok. O montiröün 165hz olanı bende var yükseklik ayarı yok(pivot)renkleri çok güzel değil. Bunu alın pişman olmazsınız.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Yurtdışı ile uğraşmaya ne gerek var. Gidip Samsung odyssey G4 alsın aynı paraya. 240hz

6500e geliyor. Git Samsung odyssey G4 al.

yada bu. Yurtdışı ile uğraşmaya gerek yok. O montiröün 165hz olanı bende var yükseklik ayarı yok(pivot)renkleri çok güzel değil. Bunu alın pişman olmazsınız.
Azerbaycanda yaşiyorum, ve 3800 tl ye geliyor vergisi ve kargosu ile birlikte, bu fiyata 250 hz hiç biryerde yok

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
Hocam X saticidan aldigimizda satici amazon deposuna gonderiyor ve amazonda bizemi getiriyor? Yoksa urunler amazonami ait oluyor? Bide Amazon canli destekle nasil konusa bilirim? Amerika amazonunun canli destegi ile @blackjacktr

Top Bottom