Neler Yeni

Yardım 250₺ İkinci el HDD Alınır mı?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhabalar bütçem fazla yok Leptop depolama için böyle bir ilan buldum tüm testleri resimlerdeki gibi, alış amacın oyun oynamak, resim ve film depolamak olacak. Alınır mı ? Artısı eksisi ne olur? Daha iyi bir tercih bulamıyorum sizin bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz?

İlan detayları:
-WD Black Segmentinin en güçlü HDD'sidir, karşılaştırılan Blue disklerden performansı daha yüksektir.
-2.5" boyutu ile Leptop uyumludur.
-7200 RPM'dir.
-1TB boyutu vardır.
-Oyun kullanımı için alınabilecek en iyi Harddisklerden biridir.
-Ürünün 0 fiyatı 680₺'dir.
ÜRÜN BİLGİLERİ
-Ürünün ilk sahibiyim, depolama ve oyun için kullandım.
-Ürün çok temiz kullanıldı.
-Hem Windows hem HDtune yazılımı ile test yapıldı Badsector sayısı:0
-Garantiye hiç gitmedi hiç arıza yapmadı.
-Kafa atma sorunu yok.
-Yaklaşık 2 senedir Dizüstü bilgisayarımda 2.disk olarak çalıştı.
-Genelde işlerimi 1. Diskimdeki SSD'den haletim bu yüzden üzerine fazla yazılma olmadı.
-Bilgisayarda yükseltme yaptığım için (Çift SSD kullanmaya başladığım için) boşa çıktı.
-Ömrü boyunca sadece 5 kere format gördü.
-Düşmedi hiçbir fiziksel hasar almadı.

Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.

YAPILAN TESTLER
-S.M.A.R.T. testi WD Lifeguard Yazılımı ile yapıldı.
-Bad Sector Testi HDTune yazılımı ile yapıldı.
-Healt Testi Crystal Disk İnfo yazılımı ile yapıldı.
ürünün sıfır fiyatı 680tl filan değil attığınız disk 150tlye bile bulunuyor 2.elde

2.El HDD eğer bütçen çok değilse alınabilir ama diskin güzel bir şekilde testlerini yeniden yapmanı tavsiye ederim ayrıca diski aldığın yerin güvenli bir kişi tarafından satıldığını araştırıp alman ilerde büyük sorunlarla karşılaşmanı büyük nebzede engeller.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
tabi ama 2.el depolama önermiyorum istediğiniz özelliklere sahip farklı bir model atabilirim

neden 240gb ssd almıyorsunuz 2. el hdd riskli
240 gb ssd ye neyi ne kadar depo edebilirim hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi ama 2.el depolama önermiyorum istediğiniz özelliklere sahip farklı bir model atabilirim

neden 240gb ssd almıyorsunuz 2. el hdd riskli
Farklı bir model atabilirsiniz bu fiyata

ürünün sıfır fiyatı 680tl filan değil attığınız disk 150tlye bile bulunuyor 2.elde
Ürünün 0 fiyatı ne kadar bu arada ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
240 gb ssd ye neyi ne kadar depo edebilirim hocam?

Farklı bir model atabilirsiniz bu fiyata

Ürünün 0 fiyatı ne kadar bu arada ?
ürünün modelini yazmamışsınız ki nereden bileyim sadece 2.el hdd çok mantıksız 240gb ssd öneriyorum sıfır

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
ürünün modelini yazmamışsınız ki nereden bileyim sadece 2.el hdd çok mantıksız 240gb ssd öneriyorum sıfır
Hocam yazıda her şey yazıyor okumadınız mı ?
1 TB WD Black 7200 rpm 2.5" 2 sene kullanılmış fişli kutulu.

Elimde zaten 240 gb m2 ssd var sata 3 çıkışına depolama yapmak için hdd arıyorum hocam. Çizim,animasyon yapıyorum bilgisayarda yer kalmıyor.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Elimde zaten 240 gb m2 ssd var sata 3 çıkışına depolama yapmak için hdd arıyorum hocam. Çizim,animasyon yapıyorum bilgisayarda yer kalmıyor.
tamam o zaman bakıyorum

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Ürünün 0 fiyatı o para değil yazmışsın da bir yerde daha uyguna gördünüz sandım
2.El HDD eğer bütçen çok değilse alınabilir ama diskin güzel bir şekilde testlerini yeniden yapmanı tavsiye ederim ayrıca diski aldığın yerin güvenli bir kişi tarafından satıldığını araştırıp alman ilerde büyük sorunlarla karşılaşmanı büyük nebzede engeller.
Hocam adam bana diski kontrol etmem için verecek. 1 hafta kadar kullan test yap dedi pazartesi günü sokağa çıkma yasağı biter bitmez gidip alacağım diski. Bütün testleri kendim yapacağım eğer beğenmezsem iade edeceğim, testler yine böyle gelirse bu fiyata alınır mı? Kazık yiyor gibi hissediyorum sanki bu fiyata daha uygun bir şey varmış gibi geliyor.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

isteklerinize uygun aynı özelliklerde https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-birimleri-1-tb-7200-hdd-2.5-898478805/detay
Ürünün 0 fiyatı o para değil yazmışsın da bir yerde daha uyguna gördünüz sandım

Hocam adam bana diski verdi 1 hafta kadar kullan test yap dedi pazattesi sokağa çıkma yasağı biter bitmez gidip alacağım herşeyini kendim yapacağım eğer beğenmezsem iade edeceğim testler yine böyle gelirse bu fiyata alınır mı?
sıfır değil 2. el dedim 2yıllık hdd almak çok saçma
sıfır alın 500gb olsun https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ta-3-0-sabit-disk-wd5000azlx-p-BDARMA7782881?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
isteklerinize uygun aynı özelliklerde https://www.sahibinden.com/ilan/iki...e-birimleri-1-tb-7200-hdd-2.5-898478805/detay

sıfır değil 2. el dedim 2yıllık hdd almak çok saçma
sıfır alın 500gb olsun https://www.hepsiburada.com/wd-blue...ta-3-0-sabit-disk-wd5000azlx-p-BDARMA7782881?
Attığınız ürün esata çıkışlı hocam bu arada. Yeni gibi yazılmış ama esata 2.0 usb biraz daha hızlıdır. Sata 3 ile aralarında devasa bir hız farkı vardır.

siz bilirsiniz ama 2 senelik hddye 250tl verilmez
Hocam sizin öneriniz nedir 250₺ ye depolama için?

siz bilirsiniz ama 2 senelik hddye 250tl verilmez
Israr ediyorsunuz ssd için ama tekrar söylemek durumundayım zaten ssd var Bilgisayarda bana depolama yeri lazım işim ve okulum gereği.

Top Bottom