Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
250 TL'm var. Bilgisayar için alabileceğim en iyi konsol hangisidir? Şimdiden teşekkür ederim.
Evet hocam oyun kolundan bahsediyorum. Hocam PS koluna benzer varsa daha iyi olur.Konsol derken oyun kolundan kastettiniz değil mi?
F310 alabilirsiniz.
![]()
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede düzgün bir şey bulmak zor.Evet hocam oyun kolundan bahsediyorum. Hocam PS koluna benzer varsa daha iyi olur.
DualShock deniyor sanırım. Onlardan bir kaç tane buldum ama kaliteli midir?Bu bütçede düzgün bir şey bulmak zor.
Bunları buldum.
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Xbox One Kablolu Gamepad Xb1 Joystıck Oyun Kolu Controller Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xbox One Kablolu Gamepad Xb1 Joystıck Oyun Kolu Controller arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Pusat Pro Bluetooth Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
F310 , F710 gibi modeller varken alınmaz.DualShock deniyor sanırım. Onlardan bir kaç tane buldum ama kaliteli midir?
![]()
Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 Siyah ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam görüntüye de önem veriyorum zaten fazla kullanan biri değilim. DualShocklar tarzı varsa çok güzel olur.F310 , F710 gibi modeller varken alınmaz.
Ben bulamadım.Hocam görüntüye de önem veriyorum zaten fazla kullanan biri değilim. DualShocklar tarzı varsa çok güzel olur.