Hocam bı sıkinti olmaz dimi birde mouseyi fazla çevirince takılmalar falan olmaz dimi350TL'ye klavye
150TL'ye Mouse alın bence
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
200IPS civarı bir değere sahip. Takılacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.Hocam bı sıkinti olmaz dimi birde mouseyi fazla çevirince takılmalar falan olmaz dimi
Hocam klavye blue switch çok sesi var sevmiyorum blue swicth bide farklı marka olursa iyi olur hiç duymadım markayı200IPS civarı bir değere sahip. Takılacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.
610S önerebilirim o zaman. (Red switch)Hocam klavye blue switch çok sesi var sevmiyorum blue swicth bide farklı marka olursa iyi olur hiç duymadım markayı
Hocam ing q o610S önerebilirim o zaman. (Red switch)
Onun haricinde red switch güzel bi' klavye yok malessef. Gamepower ogre falan var da sıkıntı yaşayan tonla insan var. Öneresim gelmiyor.Hocam ing q o![]()
Redragon kumara alabilirsiniz o zaman.Hocam ing q o![]()
forum.donanimarsivi.com
Hocam mesela mouse bozuk geldi iade yaparlarmi itopyada sıkıntı yaşayan çok duydum iade konusunda bide mousede sıkıntı yaşamam dimi
HP omen reactor e 100 TL zam geldi normalde onu alicaktim artık almam değmezHp Omen Reactor
Klavye:🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com