Yardım 250 ₺ kulaklık önerisi

HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

• James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık

• Rampage R36 DROP Siyah 7,1 USB Gaming Mikrofonlu Kulaklık

• Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
merhaba bende rampage drop almayı düşünüyorum fakat araştırma yaptığımda herkesin mikrofonda yankı sorunu olduğunu yani kulaklığa gelen sesin direk karşıya gittiği şikayetleri var ürün eline ulaştığında yardımcı olabilir misin
Evet arkadaşlar ürün elime ulaştı gerçekten muazzam mikrofon gayet sağlam sesi baya baya temiz iletiyor basslar kuvvetli kulak padleri baya rahat ek sorunuz varsa cevaplarım

Evet arkadaşlar ürün elime ulaştı gerçekten muazzam mikrofon gayet sağlam sesi baya baya temiz iletiyor basslar kuvvetli kulak padleri baya rahat ek sorunuz varsa cevaplarım
dip sesi var mı veya cızırtı yapıyor mu mikrofon

Hocam R36'nın mikrofonu çok iyi zaten Hyper X'in yan çarı gibi. Ama eğer ben RGB'de isterim diyorsanız JD 712 alın.

Hocam R36'nın mikrofonu çok iyi zaten Hyper X'in yan çarı gibi. Ama eğer ben RGB'de isterim diyorsanız JD 712 alın.
bence kafana takınca görmeyeceğin ışıklar için değmez kasa klavye falan neysede kulaklığa rgb koymak hangi zekinin işiydi çok merak ediyorum

bence kafana takınca görmeyeceğin ışıklar için değmez kasa klavye falan neysede kulaklığa RGB koymak hangi zekinin işiydi çok merak ediyorum
Hocam öyle demeyin ya yine de güzel görünüyor.

bilmiyorum ben pek tercih etmemeye çalışıyorum hafiften olması yeterli ama evi pavyona çevirenler var :D
O kadar da değil tabii mesela SteelSeries Arctis serisinin RGB aydınlatması güzel.

Bilgim yok ama rampage almazdım.

Eee hocam olcak o kadarı. O parayı verince insan performans bekliyor. :D 😊
tabi tabi ama dediğim gibi r36 resmen bir hyper x çakması hangi serini bilmiyorum ama gördüydüm incelemelerde :D baya baya kutu içeriğine kadar aynı performansıda baya kaliteli yani gerek mikrofon kalitesi gerek ses bir bass sever olarak söylüyorum ki bassları cidden memnun etti :D tek kötü yanı içinden çıkan usb ses kartı biraz geride kalıyor onun dışında sıfır sıkıntı :D

Geri