250 TL soğutucu önerisi

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Arkadaşlar maksimum 250 TL olacak şekilde işlemci soğutucusu önerebilir misiniz? İşlemcim Ryzen 3 2200G. Çift fanli ve RGB olması tavsiyemdir.

Ben yine şunu önereyim de aklında bulunsun :D :D :D
Kankam keşke onu alabilsem. Senle konuştuktan sonra satıcıyı sahibinden üzerinden buldum. Adama sordum.. AM4 uyumlu mu? Vs.
Adam da dediki AM4 soket uyumlu değil dedi. Ben de sonra ama takanlar falan var dedim. O da bunun üzerine Anakartin uyumluysa olabilir falan dedi. Ne alaka anlamadım anakart ile bir ilgisi var mı soğutucunun?

Kankam keşke onu alabilsem. Senle konuştuktan sonra satıcıyı sahibinden üzerinden buldum. Adama sordum.. AM4 uyumlu mu? Vs.
Adam da dediki AM4 soket uyumlu değil dedi. Ben de sonra ama takanlar falan var dedim. O da bunun üzerine Anakartin uyumluysa olabilir falan dedi. Ne alaka anlamadım anakart ile bir ilgisi var mı soğutucunun?
Büyük ihtimalle adam attığım linkteki hangi soketlerle uyumlu olduğunu gösteren bölüme bakıp söyledi. Biz de oraya baksak biz de uyumlu değil derdik. Taktım diyen varsa her AM4 soket anakarta takılır.

Büyük ihtimalle adam attığım linkteki hangi soketlerle uyumlu olduğunu gösteren bölüme bakıp söyledi. Biz de oraya baksak biz de uyumlu değil derdik. Taktım diyen varsa her AM4 soket anakarta takılır.
Yorumlara girip bakar mısın sana zahmet.

Yorumlara girip bakar mısın sana zahmet.
AM4 sisteme takan bir sürü kişi var, için rahat olsun.
Eğer ramlere değmesinden korkuyorsan kafadan ölçü hesabı yapılabilir. Soğutucu toplamda 13.5 cm uzunluğunda, fanlar 9 cm olduğuna göre soğutucu anakarttan 4.5 cm daha yukarıda olacak. Bu uzunluk da ramler için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Tamam bu soğutucuyu yok sayalım. Bana ne önerirsin 200 TL Max.?

Eğer bütçen varsa;

200 TL diyorsan da bu.

Eğer bütçen varsa;

200 TL diyorsan da bu.
Bunlar hiç hoşuma gitmedi diğer 3 fanli o fiyata dururken. 3 fanliyi alacağım hem RGB. Konu kilit.

Geri