Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Arkadaşlar maksimum 250 TL olacak şekilde işlemci soğutucusu önerebilir misiniz? İşlemcim Ryzen 3 2200G. Çift fanli ve RGB olması tavsiyemdir.
Kankam keşke onu alabilsem. Senle konuştuktan sonra satıcıyı sahibinden üzerinden buldum. Adama sordum.. AM4 uyumlu mu? Vs.Ben yine şunu önereyim de aklında bulunsun![]()
![]()
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Büyük ihtimalle adam attığım linkteki hangi soketlerle uyumlu olduğunu gösteren bölüme bakıp söyledi. Biz de oraya baksak biz de uyumlu değil derdik. Taktım diyen varsa her AM4 soket anakarta takılır.Kankam keşke onu alabilsem. Senle konuştuktan sonra satıcıyı sahibinden üzerinden buldum. Adama sordum.. AM4 uyumlu mu? Vs.
Adam da dediki AM4 soket uyumlu değil dedi. Ben de sonra ama takanlar falan var dedim. O da bunun üzerine Anakartin uyumluysa olabilir falan dedi. Ne alaka anlamadım anakart ile bir ilgisi var mı soğutucunun?
Yorumlara girip bakar mısın sana zahmet.Büyük ihtimalle adam attığım linkteki hangi soketlerle uyumlu olduğunu gösteren bölüme bakıp söyledi. Biz de oraya baksak biz de uyumlu değil derdik. Taktım diyen varsa her AM4 soket anakarta takılır.
AM4 sisteme takan bir sürü kişi var, için rahat olsun.Yorumlara girip bakar mısın sana zahmet.
Tamam bu soğutucuyu yok sayalım. Bana ne önerirsin 200 TL Max.?Büyük ihtimalle adam attığım linkteki hangi soketlerle uyumlu olduğunu gösteren bölüme bakıp söyledi. Biz de oraya baksak biz de uyumlu değil derdik. Taktım diyen varsa her AM4 soket anakarta takılır.
Bunlar hiç hoşuma gitmedi diğer 3 fanli o fiyata dururken. 3 fanliyi alacağım hem RGB. Konu kilit.Eğer bütçen varsa;
GamePower Windrunner ARGB CPU Soğutucusu Fiyatı
GamePower Windrunner ARGB CPU Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
200 TL diyorsan da bu.
Dark Freezer X124Arkadaşlar maksimum 250 TL olacak şekilde işlemci soğutucusu önerebilir misiniz? İşlemcim Ryzen 3 2200G. Çift fanli ve RGB olması tavsiyemdir.