bütçe sabitse msi clutch gm08, arttırabilirseniz elinizin boyutu küçük ise razer viper mini, normal ise steelseries rival 3Merhaba arkadaşlar BÜTÇEM 100 TL ile 250TL arası bana tavsiye edebileceğiniz sağlam uzun süre kullanabileceğim işlevsel MAUS önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
msi clutch gm08 güzel derseniz amazon da indirim de alabilirim veya rival 3 mü daha iyibütçe sabitse msi clutch gm08, arttırabilirseniz elinizin boyutu küçük ise razer viper mini, normal ise steelseries rival 3
Rampage shine gerçekten güzel bir mouse arkadaşımın elinde var ve uzun süredir beğenerek kullanıyor.Düzgün kullanımda bir sıkıntı yaşamazsın.Merhaba arkadaşlar BÜTÇEM 100 TL ile 250TL arası bana tavsiye edebileceğiniz sağlam uzun süre kullanabileceğim işlevsel MAUS önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
rival 3 daha iyi.msi clutch gm08 güzel derseniz amazon da indirim de alabilirim veya rival 3 mü daha iyi
güzel ama 200₺ verilmez, ben indirim + kuponla 80 tl ye almıştım 1 sene kadar idare etti o fiyata güzel ürün.gm08 kotu alma
rempage aldım fakat tekerlek(scrool) tuşu basınca çalışıyor fakat birden kaydırması durdu anlamadım bozulma oldugunuda düşünmüyorum ama 2 sene falan oldu alalıRampage shine gerçekten güzel bir mouse arkadaşımın elinde var ve uzun süredir beğenerek kullanıyor.Düzgün kullanımda bir sıkıntı yaşamazsın.
2 sene içinde bozulması normal bence.rempage aldım fakat tekerlek(scrool) tuşu basınca çalışıyor fakat birden kaydırması durdu anlamadım bozulma oldugunuda düşünmüyorum ama 2 sene falan oldu alalı
aralarında en çok önerdiğim ve bence en iyi olan mouse rival 3Şimdi son karar rival 3 mü ?
Rival 3 hem uzun ömürlü olur hem de sorunsuzŞimdi son karar rival 3 mü ?