- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim düşündüğünüz için ama monitör falan dahil 18 bin tuttu sistemim ailem 1 kuruş daha bu bilgisayara harcamama izin vermezekran kartını geliştirmek istersen diye bidaha psu alma diye
teşekkür ederim düşündüğünüz için ama monitör falan dahil 18 bin tuttu sistemim ailem 1 kuruş daha bu bilgisayara harcamama izin vermezekran kartını geliştirmek istersen diye bidaha psu alma diye
hayırlı olsunteşekkür ederim düşündüğünüz için ama monitör falan dahil 18 bin tuttu sistemim ailem 1 kuruş daha bu bilgisayara harcamama izin vermez
ekran kartını geliştirmek istersen diye bidaha psu alma diye
sizi rahatsız ediyorum ama son karar olarak bütçeme uygun olan şu ikisini alacağım sizce soğutucum falan sığarmı iyi mi? sistemime zarar verirmiBitfenix Apollo APL-300-KKGXP-4F Mid Tower Kasa
Bitfenix Apollo APL-300-KKGXP-4F Mid Tower Kasa Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.comDeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
teşekkür ederimhayırlı olsun
kasa olarakmıpk550d daha iyi diye biliyorum
bütçem yetmiyor sizce bu alacağım iyi mi?pk550d daha iyi diye biliyorum
nası ya 1900 yazıyodu bi bakimDostum pk550d güç kaynağı ile cv 550 aynı fiyat zaten.
50 tl fark varmış kusura bakma görmemişim aralarında ne fark var peki dahamı kaliteliDostum pk550d güç kaynağı ile cv 550 aynı fiyat zaten.