2500-3000 tl pc nasıl toplarım?

Davut Efe

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar yeni pc toplicam fakat bir türlü 3000 tl ye kadar denk getiremiyorum 4000 tl min. oluyor ileriye dönük ekleme yapılabilir bir pc olucak
oynacağım oyunlar;
-CS:GO
-Fortnite
-Pubg/COD gibi oyunlar oynayacağım hazır sistemde olur montiör dahil değil önerisi oan var mı?

Arkadaşlar yeni pc toplicam fakat bir türlü 3000 tl ye kadar denk getiremiyorum 4000 tl min. oluyor ileriye dönük ekleme yapılabilir bir pc olucak
oynacağım oyunlar;
-Fortnite
-Pubg/COD gibi oyunlar oynayacağım hazır sistemde olur montiör dahil değil önerisi oan var mı?
İkinci el alarak yapabilirsiniz ben konu açtım ordan bakabilirsiniz

arkadaşın önerdiği çok iyi ama pek bilinmedik sitelerden alışveriş yapmak istemiyorsan 3000 TL'ye pubg oynatacak bir pc toplaman zor
istersen benim almayı düşündüğüm topladığım bir pc var linklerini atabilirim ama 3.600
İnventus yeterince güvenli ve ürünlerin 0 olduğu şüpheniz olursa da not bırakıp kendim montajlamak istiyorum diyebilirsin ama tavsiye etmem hem onlar toplayınca overclock yapıyorlar sanırsam

oynacağım oyunlar;
-Fortnite
İlerde upgrade yapmak istiyorsanız Anakartı yüksek almanız gerekir . Sistem ryzen 5 1600 16 gb ram rx 580 b450 anakart 500w psu ve kasa 240gb ssd 500gb ve Sabit disk

za
İlerde upgrade yapmak istiyorsanız Anakartı yüksek almanız gerekir . Sistem ryzen 5 1600 16 gb ram rx 580 b450 anakart 500w psu ve kasa 240gb ssd 500gb ve Sabit disk
zaten b450 almayı düşünüyorum overclock yapmayı bilmiyorum fakat bi arkadaşım yapabiliyor yani ona göre yardımcı olursanız sevinirz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,426
Üyeler
188,934
Son üye
stovefox
Geri