2500 3000tl bandında gameped önerisi

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 2000 3000 tl arası bir gameped arıyorum hem orijinal hem kaliteli verdiğim paranın hakkını veren bir şey istiyorum pc de kullancam sadece ve Bluetooth bağlantısı yok galiba anakartda ona göre bir şey olmalı genel baktım xbox 9. Nesil deniyor yada ps5 dualsense fln öneriniz nedir

pro modeline bakabilirsiniz. Bu bütçede ben gamepad alıyor olsaydım muhtemelen bunu alırdım.

pro modeline bakabilirsiniz. Bu bütçede ben gamepad alıyor olsaydım muhtemelen bunu alırdım.
Peki genelde xbox fln öneriliyor sizin önerdiğiniz bundan daha mı iyi

Peki genelde xbox fln öneriliyor sizin önerdiğiniz bundan daha mı iyi
Hocam xbox gamepadler öneriliyor evet ama emin olun bu gamepad daha uzun ömürlü. Xbox gamepadlerinin ve dualsense lerin analog stickleri bozuluyor bir süre sonra. Bu gamepad de analoglar manyetik olduğu için böyle bir sorun olmuyor olsa dahi çok çok daha geç oluyor. Ayrıca bu ürünün tuşları mekanik. Diğre gamepadlerde membran oluyor. Bu gamepadin kalitesi falan da üst düzeydir. Videolarını falan izleyin kendiniz de anlarsınız zaten. Tabi son karar yine size kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam xbox gamepadler öneriliyor evet ama emin olun bu gamepad daha uzun ömürlü. Xbox gamepadlerinin ve dualsense lerin analog stickleri bozuluyor bir süre sonra. Bu gamepad de analoglar manyetik olduğu için böyle bir sorun olmuyor olsa dahi çok çok daha geç oluyor. Ayrıca bu ürünün tuşları mekanik. Diğre gamepadlerde membran oluyor. Bu gamepadin kalitesi falan da üst düzeydir. Videolarını falan izleyin kendiniz de anlarsınız zaten. Tabi son karar yine size kalmış.
Şarj standını falan saymadım bile xbox gamepadler pilli oluyor ve anakartınızda bluetooth bağlantısı olmadığı için ayrıca dongle almanız gerekir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj standını falan saymadım bile xbox gamepadler pilli oluyor ve anakartınızda bluetooth bağlantısı olmadığı için ayrıca dongle almanız gerekir.
Tamam şuanlık kararım bunun üstünde denin sitesine baktım ve herkes övmüş teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,515
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri