hocam şahsen bu bütçedeki kulaklıklar çok memnun etmiyor minimum 4 buçuk 5 çıkması gerekiyor logitech g435 aldım gerçekten çok yetersiz çıktı iade ettim cloud 3 wireless aldım sizin bütçe sınırlıysa kablolu modelini öneririmBaşlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat bandında kullandığınız , önereceğiniz kulaklıklar varsa öneride bulunursanız sevinirim.
Daha çok oyun üzerine
Biraz daha üstüne eklenebilir siz üründen memnun musunuzhocam şahsen bu bütçedeki kulaklıklar çok memnun etmiyor minimum 4 buçuk 5 çıkması gerekiyor logitech g435 aldım gerçekten çok yetersiz çıktı iade ettim cloud 3 wireless aldım sizin bütçe sınırlıysa kablolu modelini öneririm
Vallahi herkes öneriyor diye ben de sipariş verdim. Daha teslim edilmedi ama alınabilecek en iyi kulaklıklar arasında olduğunu söylüyorlar. Geçen 4.5 k ya düştüğü zaman almıştım.Biraz daha üstüne eklenebilir siz üründen memnun musunuz
hyperx cloud 3 içinVallahi herkes öneriyor diye ben de sipariş verdim. Daha teslim edilmedi ama alınabilecek en iyi kulaklıklar arasında olduğunu söylüyorlar. Geçen 4.5 k ya düştüğü zaman almıştım.
Vallahi herkes öneriyor diye ben de sipariş verdim. Daha teslim edilmedi ama alınabilecek en iyi kulaklıklar arasında olduğunu söylüyorlar. Geçen 4.5 k ya düştüğü zaman almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hyperx cloud 3 için
Kötü olacağını zannetmiyorum lakin bilgili birisi sizi daha iyi yönlendirebilir.HyperX Cloud II Core Wireless
Hakkında ne düşünüyorsun bütçeyi çok aşmamak için bu model iyi midir?
hocam kulaklık çok iyi 2 haftada bir şarj ediyoyurm aşırı rahat ses kalitesi olarakta hani 5k para vermişsin bana biraz az geldi ama dolby(ses ayarları programı) kullanarak mükemmel kıvama getirdim kısaca memnunumBiraz daha üstüne eklenebilir siz üründen memnun musunuz
Hocam hangi program ve ayarları kullandınız acaba?hocam kulaklık çok iyi 2 haftada bir şarj ediyoyurm aşırı rahat ses kalitesi olarakta hani 5k para vermişsin bana biraz az geldi ama dolby(ses ayarları programı) kullanarak mükemmel kıvama getirdim kısaca memnunum
dolby accsess ayarları özelden paylaşıyorum hocamHocam hangi program ve ayarları kullandınız acaba?
ben de bu kulaklığı alacağım ses ayarlarını da atarsanız sevinirim yorumunuz için teşekkürlerhocam kulaklık çok iyi 2 haftada bir şarj ediyoyurm aşırı rahat ses kalitesi olarakta hani 5k para vermişsin bana biraz az geldi ama dolby(ses ayarları programı) kullanarak mükemmel kıvama getirdim kısaca memnunum
özelden iletiyorum hocamSanırım
ben de bu kulaklığı alacağım ses ayarlarını da atarsanız sevinirim yorumunuz için teşekkürler