Neler Yeni

2500-3000TL F/P KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
berkay
Başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat bandında kullandığınız , önereceğiniz kulaklıklar varsa öneride bulunursanız sevinirim.
Daha çok oyun üzerine

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Yunus Emre Uzun
Başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat bandında kullandığınız , önereceğiniz kulaklıklar varsa öneride bulunursanız sevinirim.
Daha çok oyun üzerine
hocam şahsen bu bütçedeki kulaklıklar çok memnun etmiyor minimum 4 buçuk 5 çıkması gerekiyor logitech g435 aldım gerçekten çok yetersiz çıktı iade ettim cloud 3 wireless aldım sizin bütçe sınırlıysa kablolu modelini öneririm

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şahsen bu bütçedeki kulaklıklar çok memnun etmiyor minimum 4 buçuk 5 çıkması gerekiyor logitech g435 aldım gerçekten çok yetersiz çıktı iade ettim cloud 3 wireless aldım sizin bütçe sınırlıysa kablolu modelini öneririm
Biraz daha üstüne eklenebilir siz üründen memnun musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Şahin
Vallahi herkes öneriyor diye ben de sipariş verdim. Daha teslim edilmedi ama alınabilecek en iyi kulaklıklar arasında olduğunu söylüyorlar. Geçen 4.5 k ya düştüğü zaman almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi herkes öneriyor diye ben de sipariş verdim. Daha teslim edilmedi ama alınabilecek en iyi kulaklıklar arasında olduğunu söylüyorlar. Geçen 4.5 k ya düştüğü zaman almıştım.
hyperx cloud 3 için

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hyperx cloud 3 için

HyperX Cloud II Core Wireless​

Hakkında ne düşünüyorsun bütçeyi çok aşmamak için bu model iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Şahin

HyperX Cloud II Core Wireless​

Hakkında ne düşünüyorsun bütçeyi çok aşmamak için bu model iyi midir?
Kötü olacağını zannetmiyorum lakin bilgili birisi sizi daha iyi yönlendirebilir.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam kulaklık çok iyi 2 haftada bir şarj ediyoyurm aşırı rahat ses kalitesi olarakta hani 5k para vermişsin bana biraz az geldi ama dolby(ses ayarları programı) kullanarak mükemmel kıvama getirdim kısaca memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Şahin
hocam kulaklık çok iyi 2 haftada bir şarj ediyoyurm aşırı rahat ses kalitesi olarakta hani 5k para vermişsin bana biraz az geldi ama dolby(ses ayarları programı) kullanarak mükemmel kıvama getirdim kısaca memnunum
Hocam hangi program ve ayarları kullandınız acaba?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Yunus Emre Uzun

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
berkay
Sanırım
ben de bu kulaklığı alacağım ses ayarlarını da atarsanız sevinirim yorumunuz için teşekkürler

MoonWalk

80+ Bronze
Cloud 3 Wireless doğru tercih olacaktır. Banka kampanyalarıyla daha ucuza da gelebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ZEO.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Yunus Emre Uzun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri