Dostum 3000tlye çıksam daha iyi klavyer alırım ben bu civarlarda diyorumdeğmez iyzico kampanyalarıyla akko dracula castle al
2000tl yi veriyosam 500tlyide veririm zatende başka önerin varmı kral mad68de geldide aklıma f tuşu olmadığı için çok kararsız kaldımAula'ya bence maks 2K verilmeli.
2.eldede fiyatlar aynı dostum maalesef :/Tr dekiler gereksiz fiyat koydular n11 sıfır başka rengi daha Ucuz
Bence akko bak ıyzıco ile güzel indirim le al aulanın dandik yazılımdan daha iyi yazılım en azından garantili2000k yı beriyosam 500tlyide veririm zatende başka önerin varmı kral mad68de geldide aklıma f tuşu olmadığı için çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.eldede fiyatlar aynı dostum maalesef :/
İyizco ne bilmiyorum kral anlatabilirmisin bide direk karttan almaya çalışıcam uğraşmak istemiyorumBence akko bak ıyzıco ile güzel indirim le al aulanın dandik yazılımdan daha iyi yazılım en azından garantili
Bi aracı ödeme için konusu vardı telefondan yım atamıyorumİyizco ne bilmiyorum kral anlatabilirmisin bide direk karttan almaya çalışıcam uğraşmak istemiyorum
O zaman 3000'de verebilirsin. Akko 5075B Plus modellerinden sevdiğin switch'i al İyzico cashback ve indirimi ile baya uyguna gelecek.2000k yı beriyosam 500tlyide veririm zatende başka önerin varmı kral mad68de geldide aklıma f tuşu olmadığı için çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.eldede fiyatlar aynı dostum maalesef :/
Bi araştırayım teşekkürler başka önerin varsa lütfen çekinme kralBi aracı ödeme için konusu vardı telefondan yım atamıyorum
Bence bu bantta en iyisi akko aula 1.5 2 arasına alınır daha fazlası pahalı o klavye ıcınBi araştırayım teşekkürler başka önerin varsa lütfen çekinme kral
Akko nasıl bir marka hiç bilmiyorumO zaman 3000'de verebilirsin. Akko 5075B Plus modellerinden sevdiğin switch'i al İyzico cashback ve indirimi ile baya uyguna gelecek.