Reis Donanım Arşiv Kullananların Neredeyse Yüzde %10 Da Aula F75 Var Çok Satılıyor Ona Bi Bak Ben Hiç Kullanmadım2500 tl bütçem var mad68 he düşündüm ama işlemcim 4.nesil i5 ve sanırım hz de yazılımdan ayarlanmıyor alsammı almasammı kararsız kaldım başka önerebileceğiniz klavye varmı acil
Şuan hiç klavye bakasim yok ama steelseries razer ve Asus tuf gaming markalarına bakmanı öneririm bunların ucuza güzel modelleri vardır önerim bu <32500 tl bütçem var mad68 he düşündüm ama işlemcim 4.nesil i5 ve sanırım hz de yazılımdan ayarlanmıyor alsammı almasammı kararsız kaldım başka önerebileceğiniz klavye varmı acil
onuda sordum konu olarak 2500 e kimse deymez dediReis Donanım Arşiv Kullananların Neredeyse Yüzde %10 Da Aula F75 Var Çok Satılıyor Ona Bi Bak Ben Hiç Kullanmadım
%100 almak istemiyorum %75 yada %68 %80 aralığında ve bu markalardaki ürünlerde bu fiyat bandında mebran yada aşırı eski ürünler varŞuan hiç klavye bakasim yok ama steelseries razer ve Asus tuf gaming markalarına bakmanı öneririm bunların ucuza güzel modelleri vardır önerim bu <3
2500 bilmem ama 2000 civarına bulursan hala alınır bence. O fiyatta aynı segment başka klavye zor bulunur. Tek sorun garantisi yok.onuda sordum konu olarak 2500 e kimse deymez dedi
2. elde şehir dışına güvenmiyorum kendi şehrimdende alırsam gerek yok zaten internette sfırı 2500 sarı sitede 3000 e satan var genelde o saatden sonra sıfır alırım kafam rahat olur2500 bilmem ama 2000 civarına bulursan hala alınır bence. O fiyatta aynı segment başka klavye zor bulunur. Tek sorun garantisi yok.
Akko 5075b plus,ak820 pro, attack shark k86 biraz indirim kovala bunlardan birini bulursan al.2. elde şehir dışına güvenmiyorum kendi şehrimdende alırsam gerek yok zaten internette sfırı 2500 sarı sitede 3000 e satan var genelde o saatden sonra sıfır alırım kafam rahat olur
Ayrıca F87 modeli var. Satıcının sitesi şu. Çok fazla aula ürünü sattığı için resmi distribütör olabilir diye düşündüm. Biraz araştırıp güvenilir mi ona bakmanızı tavsiye ederim yani sorun olunca ürünün arkasında duracak mı falan o tarz şeyleri öğrenebilirseniz fiyatına göre iyi ürün.onuda sordum konu olarak 2500 e kimse deymez dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%100 almak istemiyorum %75 yada %68 %80 aralığında ve bu markalardaki ürünlerde bu fiyat bandında mebran yada aşırı eski ürünler var
2. elde şehir dışına güvenmiyorum kendi şehrimdende alırsam gerek yok zaten internette sfırı 2500 sarı sitede 3000 e satan var genelde o saatden sonra sıfır alırım kafam rahat olur
2. elde şehir dışına güvenmiyorum kendi şehrimdende alırsam gerek yok zaten internette sfırı 2500 sarı sitede 3000 e satan var genelde o saatden sonra sıfır alırım kafam rahat olur
https://wraithesports.com/products/...klavye-manyetik-switch?variant=48965749178561 al bunu günelleme sürümünü 1.03 te bırakıp kullanırsan 1000hz oluyor 1.05 te 8000hz2500 tl bütçem var mad68 he düşündüm ama işlemcim 4.nesil i5 ve sanırım hz de yazılımdan ayarlanmıyor alsammı almasammı kararsız kaldım başka önerebileceğiniz klavye varmı acil
gördüm ancak işlemcim i5 4. nesil olduğundan biraz tırstım işlemcim zaten her oyunda yoruluyo bide bu iyice yorarsa oyunu oynayamam ve yazılımdanda hz ayarlanmıyomuş he de eski sürüme geçmek lazımmış oda sabit 1000 hz onun yerine aula f75 alırımbu aralar mad 60 68 modeli indirimde bnakabilirsin.
![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
1000 hz kullanıcaksam kablosuz bi ürün alırım diye düşünüyorumhttps://wraithesports.com/products/...klavye-manyetik-switch?variant=48965749178561 al bunu günelleme sürümünü 1.03 te bırakıp kullanırsan 1000hz oluyor 1.05 te 8000hz
bi ton özellik var madlions tagördüm ancak işlemcim i5 4. nesil olduğundan biraz tırstım işlemcim zaten her oyunda yoruluyo bide bu iyice yorarsa oyunu oynayamam ve yazılımdanda hz ayarlanmıyomuş he de eski sürüme geçmek lazımmış oda sabit 1000 hz onun yerine aula f75 alırım
1000 hz kullanıcaksam kablosuz bi ürün alırım diye düşünüyorum