seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 62 Salı, 19:17 #1 Manyetik klavye istiyorum ama en küçük 75 tuş olursa iyi olur şimdiden teşekkürler aklımda kb904l var şu an
Manyetik klavye istiyorum ama en küçük 75 tuş olursa iyi olur şimdiden teşekkürler aklımda kb904l var şu an
Phoenixxx 80+ Bronze Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 1,935 Reaksiyon skoru 869 Salı, 19:57 #2 Tavsiye değil alternatif olarak seçenek sunuyorum. Machenike K500-M81 Gaming Klavye – Grey Switch, RGB Aydınlatmalı Siyah Mekanik Kablolu Klavye (ENG Q) Machenike K500-M81 Gaming Klavye, Magnetic Grey switch yapısı sayesinde sessiz ve dengeli tuş hissi sunar. RGB ışıklandırması, siyah tasarımı ve İngilizce Q dizilimiyle hem profesyonel hem de casual oyuncular için ideal. Gank.com.tr’de! gank.com.tr Bütçenizin üzerinde EPOMAKER HE75 Mag Black Purple Gaming Klavye Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye E Yooso Hz 82 Manyetik Switch 8000Hz Rapid Trigger Mekanik Klavye JINHE PINK MAGNETIC SWITCH ulugames.com.tr Benim takip ettiğim klavyeler bunlardı
Tavsiye değil alternatif olarak seçenek sunuyorum. Machenike K500-M81 Gaming Klavye – Grey Switch, RGB Aydınlatmalı Siyah Mekanik Kablolu Klavye (ENG Q) Machenike K500-M81 Gaming Klavye, Magnetic Grey switch yapısı sayesinde sessiz ve dengeli tuş hissi sunar. RGB ışıklandırması, siyah tasarımı ve İngilizce Q dizilimiyle hem profesyonel hem de casual oyuncular için ideal. Gank.com.tr’de! gank.com.tr Bütçenizin üzerinde EPOMAKER HE75 Mag Black Purple Gaming Klavye Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar. www.gaming.gen.tr MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr E-Yooso Hz-82 Manyetik Switch Mekanik klavye E Yooso Hz 82 Manyetik Switch 8000Hz Rapid Trigger Mekanik Klavye JINHE PINK MAGNETIC SWITCH ulugames.com.tr Benim takip ettiğim klavyeler bunlardı
seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 62 Salı, 20:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 e yooso nasıl acaba inceleme bulamadım mchose benmd e aklımda ama biraz daha ucuz olsa işte
Phoenixxx 80+ Bronze Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 1,935 Reaksiyon skoru 869 Salı, 20:12 #4 seihanu yazmış: e yooso nasıl acaba inceleme bulamadım mchose benmd e aklımda ama biraz daha ucuz olsa işte Devamı için tıklayın... Hocam zaten bende seçim yapamadığım için hiçbirini almadım
seihanu yazmış: e yooso nasıl acaba inceleme bulamadım mchose benmd e aklımda ama biraz daha ucuz olsa işte Devamı için tıklayın... Hocam zaten bende seçim yapamadığım için hiçbirini almadım
seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 62 Salı, 20:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Phoenixxx yazmış: Hocam zaten bende seçim yapamadığım için hiçbirini almadım Devamı için tıklayın... sahjfghaskjfhjas o da iyiymiş
Phoenixxx yazmış: Hocam zaten bende seçim yapamadığım için hiçbirini almadım Devamı için tıklayın... sahjfghaskjfhjas o da iyiymiş
seihanu 80+ Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 62 Çarşamba, 01:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 kablosuz var mı manyetik 75lik