boyut ne kadar olsun ?Merhaba arkadaşlar 2500 lira bütçem var en yüksek çıkabileceğim miktar bu hatta ne kadar aşağı olursa o kadar iyi olur zamanım var kasım indirimleri için o yüzden bekleyebilirim.Şimdiden teşekkürler.
Boyutu çok fark etmez ancak %65 baya 100 olursa daha iyi olurboyut ne kadar olsun ?
mekanikmi manyetikmi
Rengi biraz fazla beyazıma gitti bunun siyah ağırlıklı olani var midirAula F87 Pro aldığım için önerebilirim. Sessiz tatlı pürüzsüz bir tuş hissiyatı var. Rahatsız edecek bir tuş sesi yok. Ama clickyden daha sessiz diyebiliriz.
![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Stoklarda yoktu diye bunu aldım.Rengi biraz fazla beyazıma gitti bunun siyah ağırlıklı olani var midir
yani ben Wraithten w60 almanı öneririm hem sesi fazla değil hemde manyetik fps oyunları oynuyorsan tam sana göre çünkü tui hassasiyetini ayarlayabiliyorsun. kb884l güzel bir klavye ama ben havit markasını kimseye önermiyorum artık kendim kullandım ortadan bastırınca o klavye esniyor ve switch sesleri güzel değil red switch daha iyi klavyeye sinirlenip yumruk atınca tüm tuşları vs dağılmıştı ekrana gif fln koyabiliyporsun ama öyle ahım şahım bir ekranı yok maalesefBoyutu çok fark etmez ancak %65 baya 100 olursa daha iyi olur
Mekanik veya manyetik olması da fark etmez yeter ki switchler geceleyin kullanırken çok ses çıkarmasın.
Ayrıca havitin kb884l şekil ve fiyat olarak çok hoşuma gutti ayrıca brown switchleri de sevdim ancak malzeme kalitesidir ömrü nasıldır bilemedim herhangi bir fikriniz var mı?
Ayrıca tek isteğim siyah ağırlıklı olması