Neler Yeni

25000 TL Notebook Öneri

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ses düzenlemeleri yapıyorum vokal ayırma, ayıklama, gürültü, cızırtı kaldırma gibi.
O zaman çok bir iş gücüne ihtiyacınız yok, Attığım HP bütün dediklerinize yaracaktır.

Zaten elinizde profesyonel cihazlar vardır. bilgisayar auxunu, ses sürücüsünü kullanmıyorsunuzdur.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Valla hocam, seçenekleri sundum.
12700hli bu fiyatlara makine görmedim.
5800hler mevcut ama.
Huawei var da bir tane onlarda da genelde RAMler anakarta lehimli oluyor ilerde değişim yapılamadığı için yetmeyebilir.
Huawei aslında amacınıza uygun
RAM konusu sıkıntı hocam onlarda da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman çok bir iş gücüne ihtiyacınız yok, Attığım HP bütün dediklerinize yaracaktır.

Zaten elinizde profesyonel cihazlar vardır. bilgisayar auxunu, ses sürücüsünü kullanmıyorsunuzdur.
Renderdan önce önizleme yapıyoruz mesela o anda işlemci ne kadar hızlıysa o kadar çabuk bu işi halledip kısa zamanda sesi veriyor. Aksi halde işlemci, RAM döngüsünde bekletip duruyor yüklenmeyi. Bu da sesin kesik kesik gelip anlaşılmasını zorlaştırıyor.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Renderdan önce önizleme yapıyoruz mesela o anda işlemci ne kadar hızlıysa o kadar çabuk bu işi halledip kısa zamanda sesi veriyor.
Tamam ryzen 5 işinizi fazlasıyla görecektir. Büyük ihtimalle zaten tek çekirdek kullanıyor programınız. M2 ssd ile böyle süreçler daha da hızlanıyor.

RAM döngüsünde bekletip duruyor yüklenmeyi.
Çift slot var 64GB a kadar yükseltebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Tamam ryzen 5 işinizi fazlasıyla görecektir. Büyük ihtimalle zaten tek çekirdek kullanıyor programınız. M2 ssd ile böyle süreçler daha da hızlanıyor.

Çift slot var 64GB a kadar yükseltebilirsiniz.
Program çok çekirdek kullanıyor tam güç. SSDden çok RAM ihtiyacı oluyor özellikle önizleme ve render kısmında. Ne kadar RAM varsa kullanıyor programlar.
Çift slot 64GB güzel.
Ama marka 😕

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Program çok çekirdek kullanıyor tam güç. SSDden çok RAM ihtiyacı oluyor özellikle önizleme ve render kısmında. Ne kadar RAM varsa kullanıyor programlar.
Çift slot 64GB güzel.
Ama marka 😕
Ürünü kardeşime hediye aldım. 6 aydır kullanıyoruz 1 tane sorun yaşatmadı maşallah.

Ha dediğiniz gibi hp nin termal macunu kötü, değiştirirseniz hiç bir sorun kalmaz.

SwArOn

80+

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
macbook al m işlemcili, m2 li macprom var roket gibi masallah 5600x 6750xtli pcmden cok daha hızlı render alıyo

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
macbook al m işlemcili, m2 li macprom var roket gibi masallah 5600x 6750xtli pcmden cok daha hızlı render alıyo
Hocam macbooklarda oyun durumu ne, ben PC müh. üni için düşünüyorum. Taşıması ergonomisi şarj ömrü her şeyi harika ancak ara sıra oyun oynamak isteyince üzer mi? Çok AAA oyunlardan bahsetmiyorum cs:go rocket league vb. tarzı oyunlar.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Huawei var da bir tane onlarda da genelde RAMler anakarta lehimli oluyor ilerde değişim yapılamadığı için yetmeyebilir.

RAM konusu sıkıntı hocam onlarda da.

Renderdan önce önizleme yapıyoruz mesela o anda işlemci ne kadar hızlıysa o kadar çabuk bu işi halledip kısa zamanda sesi veriyor. Aksi halde işlemci, RAM döngüsünde bekletip duruyor yüklenmeyi. Bu da sesin kesik kesik gelip anlaşılmasını zorlaştırıyor.
asus vivobooklar da var

çok fazla model var. bakabilirsiniz. oyun yerine işlemci performansı demiştiniz. bunların çeşit çeşit ramli 40gb olanları bile var.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
25000 TL civarı güçlü işlemcili yoğun render, düzenleme yaparken hızlı olacak ve mümkünse aşırı ısınmayacak notebook önerilerinizi bekliyorum. Birincil amaç işlemci gücü gereksinimi. İkinci amaç RAM gereksinimi. Oyun üçüncü amaç. Yüksek grafiklerde oyun beklentisi yok, Full HD'de 60 fpslerin altına düşmemesi yeterli.

Huawei ve HP marka olmasın.
Bütçeni aşar ama güzel bir cihaz incelemeni öneririm.

Hocam macbooklarda oyun durumu ne, ben PC müh. üni için düşünüyorum. Taşıması ergonomisi şarj ömrü her şeyi harika ancak ara sıra oyun oynamak isteyince üzer mi? Çok AAA oyunlardan bahsetmiyorum cs:go rocket league vb. tarzı oyunlar.
Çoğu oynanıyor. Ama Valorant gibi destekli olmayan oyunlar da çok. Oynattığı (MacOS destekli) oyunlarda performans yeterli oluyor onda sorun yok.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
hiç denemedim oyun pcim ayrı olduğu için hocam

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Dediğin gibi işlemci gücü ön planda olan 12-13 . Nesil seçtim marka konusunda maalesef kaliteli laptop yok

Top Bottom