2500TL Boş kasa Önerisi

Hocam neden neewgg'den o istediğiniz Lian Li kasalardan bir tanesini almıyorsunuz? Vergi dahil olarak fiyatlar geliyor ve newegg ile alışveriş yapanların çoğu da memnun. Önerimdir.

Gamepower kasaya bulaşmayın. Ben şahsen gamepower kasa almazdım.

Son düzenleme:

Hocam neden neewgg'den o istediğiniz Lian Li kasalardan bir tanesini almıyorsunuz? Vergi dahil olarak fiyatlar geliyor ve newegg ile alışveriş yapanların çoğu da memnun. Önerimdir.

Gamepower kasaya bulaşmaşmayın. Ben şahsen gamepower kasa almazdım.
Hocam, hiç alışveriş yapmadım, aliexpress tarzı mı? Türkiye'de Ptt kargo mu dağıtıyor? Bir de bu kasayı alsam Adreslenebilir RGB'li güzel hava akışı ve basınca sahip fan önerebilir misiniz? 6 adet alacağım için Hub da lazım tabi.

Hocam, hiç alışveriş yapmadım, aliexpress tarzı mı? Türkiye'de Ptt kargo mu dağıtıyor? Bir de bu kasayı alsam Adreslenebilir RGB'li güzel hava akışı ve basınca sahip fan önerebilir misiniz? 6 adet alacağım için Hub da lazım tabi.
AliExpress gibi değil.
Ödeme ekranında siz direkt ne masraf varsa Newegg'e ödüyorsunuz başka kimseyle muhattap olmuyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar,
Üst seviye bir sistem için görsel şölen oluşturabileceğim, ATX anakart ve üst tarafında 360mm sıvı soğutma destekleyen, bütün fanları da Adreslenebilir RGB olan, soğutma performansı da iyi olan bir kasa arıyorum. Açıkcası bütçe sınırım pek yok, fakat yine de 2500 altı olursa iyi olur.
Not: Sadece boş kasa önerisi istiyorum.
Thermaltakenuzay kasa bakabilirsiniz ben ondan alacağım. İtopya da 2000TL :)

Aliexpress tarzı. Aynısı değil. 15 - 20 gün civarında geliyor kargolar. Fakat bu fiyatlar vergiler dahil veriliyor ve çoğu alış veriş yapan kişi memnun.

Hocam maalesef fanlar hakkında çok fazla bir bilgim yok. Şu modeller hoşuma gitti siz de bir bakın derim.

Merhaba arkadaşlar,
Üst seviye bir sistem için görsel şölen oluşturabileceğim, ATX anakart ve üst tarafında 360mm sıvı soğutma destekleyen, bütün fanları da Adreslenebilir RGB olan, soğutma performansı da iyi olan bir kasa arıyorum. Açıkcası bütçe sınırım pek yok, fakat yine de 2500 altı olursa iyi olur.
Not: Sadece boş kasa önerisi istiyorum.
corsair 5000d serisini çıkardı tam hava sirkülasyonu için tasarlanmış bir kasa

Konudan bağımsız ama Battlecruiser giderdi bence.

Geri