O.C Yapmayacaksan Tavsiye Ederim .Arkadaşlar elimdeki A320M-H anakartı yükseltmek istiyorum. Bütçem max 2500tl siz hangi anakartı önerirsiniz ben MSI B450M-A pro max 2 ile AsRock B550M-HDV arasında kaldım
Az buçuk bütçe artışı ile Tier D seviye bu anakartı önerebilirim fiyatına göre iyi yerlerdedir.Arkadaşlar elimdeki A320M-H anakartı yükseltmek istiyorum. Bütçem max 2500tl siz hangi anakartı önerirsiniz ben MSI B450M-A pro max 2 ile AsRock B550M-HDV arasında kaldım
AsRock b550 anakartı satın aldım bütçe maalesef bu kadardı. Sizce bu kart nasıldır beni 2 sene kadar idare edebilir miAz buçuk bütçe artışı ile Tier D seviye bu anakartı önerebilirim fiyatına göre iyi yerlerdedir.
MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M PRO-VDH Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.698,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yada güncel ve ucuz olan https://www.akakce.com/anakart/en-u...ntm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html modeli alıp geçin.
Tak çalıştır kartlardır idare etmeyecek bir durum yok giriş seviye bir b550 gen 4 desteği mevcut ona göre bir m2 ssd alırsınız 5600 işlemci ile kullanırsınız.AsRock b550 anakartı satın aldım bütçe maalesef bu kadardı. Sizce bu kart nasıldır beni 2 sene kadar idare edebilir mi